Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyen ignoránsok az...

Miért ilyen ignoránsok az emberek?

Figyelt kérdés

Igazából a lányokról lenne szó, de nem akarok általánositani, igy "emberek"-et akartam irni...

most jöttem rá, hogy társkeresőkön majdnem 100 levelet küldtem szét, olvasottak, és nem reagáltak.

Volt nem egy, akit facebookon, stb.-n meg tudtam találni, illetve hasonlitott, igy irtam neki, hogy "bocsi te vagy e" - és erre sem ir senki.

Ez miért van? Miért nem lehet reagálni, hogy "igen, én" vagy "bocsi, összetévesztesz valakivel".

2014. márc. 25. 02:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyesmin az interneten felesleges meglepődni, társkereső oldalakon meg főleg ez a helyzet.
2014. márc. 25. 02:56
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Mert s netes társkeresés húspiac, másrészt a lányok naponta kapnak 100 levelet, biztos nem fognak mindre válaszolni is. Sz..r dolog, de ez így működik.
2014. márc. 25. 03:37
 3/8 A kérdező kommentje:
ezekszerint minden nő modellalkatú, és mindenki 100 üzenetet kap naponta.
2014. márc. 25. 09:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Le lettem pontozva, de nem kell ehhez modell alkatú csajnak lenni, egy átlagos csaj is csak úgy válogathat.

Vagy ott van a tipikus rendszer, ami 90%-ban megy társkeresőkön:

jó csaj->jó pasit akar

átlag csaj->szintén jó pasit

csúnya csajok->beérik átlag pasikkal

ronda pasik->nem kellenek senkinek

Én legalábbis ezt tapasztalom, persze kérdéses te hogy nézel ki, milyen a leveled, mennyire kelted fel az érdeklődést...

Na meg ugye ott van az, hogy akárhogy nézzük, az interneten névtelen lehet maradni, és a legegyszerűbb módja a másik lerázásának, ha már vissza sem írnak.

Ilyen szempontból jobban az olyan oldalak, ahol nem leveleket kell küldözgetned, hanem azonnal lehet chatelni a másik féllel.

2014. márc. 25. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Képzeld magad a helyükbe! Csaj vagy, ronda és/vagy idétlen, nem akad ..sz. Próbálkozol, beregisztrálsz pár társkeresőre. Ha jó napod van kreálsz valami képet, amin "két jeggyel jobb" vagy, feltöltöd, írsz valami baromságot és vársz. Tehát Mentés gomb után kimész pisálni vagy valami, visszaérve nyomsz egy frissítést, tizenvalahány üzenet. Kiválasztasz egyet, írogatsz neki, a többit meg nyilván olvasod naponta százasával is, ha kell, csak mert szeret dagadni a májad, hogy de kapós vagy a tripla hurkáiddal meg a buszülésszagoddal. Akárhányan írnak rád, valahol 0 és 1 között (zárt intervallum) van azoknak a száma, akiknek visszaírsz, mert egy hölgy monogám. Vagy legalábbis annyinak írsz vissza, amennyit tökéletesen észben tudsz tartani. Kivéve, ha hülye vagy, mert akkor csak azoknak nem írsz vissza, akiknek olyan a fotójuk és a bemutatkozásuk, mint pl. a kérdezőnek.
2014. márc. 25. 10:23
 6/8 A kérdező kommentje:

oké, de nem csak erről van szó.

Akikkel tudtam kommunikálni, azok mind azt irják, hogy a többség f***ságokat ir, vagy csak annyit, hogy "szia". Én meg igényesen összehozok valamit azért.

De azt sem értem, ami a 2. ÉN nem kiszúrtam valakit a facebookon - egyszerűen hasonlit valakire, ezért megkérdeztem, hogy ő e ő. Ez puszta emberi görényesség...

2014. márc. 25. 11:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Küldesz egy normális szösszenetet, rendes bemutatkozása van, nem válaszol. Talán a rendes bemutatkozással is szenvedett félórát, és nem akar minden válaszával annyit görcsölni.

Vagy ami még gyakran lehet: megérzésre utazik, és nem érez semmit, csodával határos módon. Főleg ha a megérzés valójában a lóvészagra éled be. Komplex szerzetek ezek... Komolyan többre mész, ha bringára pattansz, be-bemész egy-két helyre, és el-elbeszélgetsz válogatás nélkül mindenkivel. Ott lehet közte, és lehet, hogy a melle is nagy.

2014. márc. 25. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
2014. márc. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!