Mi a véleményetek?
Hát..akkor kezdem. Már írtam egy kérdést,sajnos nem sült ki jó belőle. Öhmm..15 éves lány vagyok. Szeretek olvasni. Van egy barátom,aki miatt sok ember utál. Olvasni inkább vörös pöttyös könyveket olvasok. Szeretek a fiúbarátaimmal lógni. Abból szerencsére több van,mint lány barátokból. Ha jellemezném őket akkor így:
Csabi: volt barátom. lehet,hogy 15 évesen a második barátom van,de ő csak olyan "barát" volt mint egy fiúbarát. Csak eleinte nem vettük észre. Szóval ő helyes. nagyon. Szeretek vele lenni,mert hülye,jók a poénjai,és olyan "macsó". Én voltam neki az első barátnője,és utána volt vagy 10..egyszerre kettő is volt. Nem akarom leminősíteni evvel,de ez hozzátartozik. Barna hajú,barna szemű,izmos :)
Gábor: Csabi legjobb haverja. Kedvelem,mert olyan "kemény gyerek" :DD ő kedves,aranyos és a barátnőjéhez olyan gyengéd :) pedig hát nem egy olyan fiú. Magas,szőkés barna haj,kék szem,deszkás cipő. :)
Vova: imádom az orosz akcentusát. olyan furán beszél. Kedvelem őt,mert tejesen más mint a többi. Aranyos fiú. Szőke és kék szemű,magas és szálkásan izmos
Ez a három fiúbarátom jelent nekem a legtöbbet. És van egy barátnőm Dori. Nagyon szeretem. Sokat jelent nekem. Barna hosszú haja van és barna hatalmas szeme. Nagyon szép lány,és ő az a lány,aki nem irigy,hanem csak a jót akarja nekem.
És hát van Ő. Tiszta nagybetűs ŐŐŐ. Laci-maci. Helyes,jó stílusú fiú. És ezért utálnak engem,mert ő az enyém. Meg még sok mindenért,amiről nem tehetek..na mind1. Szóval ők azok akiket nagyon szeretek és még a bátyusom és öcsikém. A bátyus (Dávid) szívtipró :DD. De most végre megtalálta azt a lányt,aki kell neki. Remélem nem 2 hetes lesz...Sokat hülyülünk,és megfenyegette Lacit,hogy ha megbánt akkor neki vége. Persze csak poénból. Jóban vannak,és kedvelik egymást. amúgy Dávid 17 éves. Barba haj,barna szem,magas,szálkásan izmos. :)
És van az öcsikém. 13 éves és hatalmas szemei vannak. irigylésre méltó. kis cuki.
Hát ennyi vagyok én. Öltözködésem: a mai fiatalokhoz híven,szeretem a ruhákat,és vásárolni. Anyuval szoktam menni,mert ő nélküle nem mulatságos. Zenei ízlésem: Green Day, One Direction. + Még szeretem a régi számokat pl: Oasis - Wonderwall; Republic-67-es út. De szeretem a mostani számokat is pl: Avicii:wake me up. szeretem a reppet,de nem az olyan durvákat: inkább Horváth Tamás,Raul,Children of Distance.
Oké,fura vagyok.
Szabad időmben a barátommal,fiúbarátaimmal és Dorával vagyok. Szeretek úszni és focizni. Tudok gitározni,és görkorcsolyázni meg Gábor megtanított deszkázni. öhmm...ha 20x nem estem le 1x sem. "Béna vagyok" :DD 3 nyelven tudok: magyar,angol,francia. és még 2 nyelvet tanulok: német és portugál. A szobám tele van képekkel,nem nagy szám a szobám (nem rózsaszín) kék szobám van ..hát viszonylag nagy. Kb ennyi rólam. Mi a véleményetek? Szerintetek változtassak ezen?
Szuper, hogy megosztottad velem/velünk az életedet, és én vártam valami normális kérdést, ezzel elvettél értékes időt az életemből!
Szuper életed van, nagyon jó vagy, legyél boldog, stb, stb...!
Boldog vagy? Ha boldog vagy ne változtass? Ahol azt veszed észre, hogy nem boldogít azon változtass.
Talán azt jegyezném meg, hogy sok a smile, és z érzelmi töltet benned, ami nem rossz, de ne engedd, hogy azok irányítsanak. Kicsit talán elkezdhetnél komolyodni. Csak feldobok egy pár dolgot amin töpreng el.
Minek él az ember? Mi az élet? Mi a halál? Ki az a valaki benned aki megérti a dolgokat? Ha a gondolatok már eleve benned vannak, megértened is kéne tudnod a dolgokat, de mégsem ilyen egyszerű. Érteni valamit nem egyenlő a tudás meglétével. Hiába magolom be a dolgokat, míg meg nem tapasztalom, az áhá effektust át nem élem addig az életem részét nem képezi az a dolog. Mi a hit? Jelen vallása a tudomány, amiben a tények sokasága a hétköznapi ember számára pusztán hit kérdése. A hétköznapi ember nem fog bonyolult számításokat végezni, utána járni a dolgoknak, inkább az egyszerűbb megoldást válassza, és elhiszi a tudós bácsinak, mert neki el szabad. És vajon régen nem ugyanígy hittek az egyszerű emberek a papoknak? Különbség van hit és hit között is. Van a beletörődöm hit, akinek minden mindegy, és van a mélyen megélt hit, amikor az ember valamit kikövetkeztet, és megvizsgálja magát, hogy amire jutott az vajon milyen érzést vált ki belőle. Ha az ember az igazságra bukkan belelkesedik, ahogyan mondani szokás, azaz jót érez. Ha hazugságra bukkan elkenődik, lelombozódik, de ha minden áron ellenáll az igazságnak akkor a konfliktus az emberben idegességet, gyűlöletet szül. Az embernek van egy tudattalan része és egy tudatos. A tudatos az egó ami formálódik az ember, környezete, hiedelmei révén. A tudatalatti rész viszont bölcs, és mindent egyeztet, és az igazságot foglalja össze. Az intuíció is innen jön. A tudatos elme míg racionálisan végig gondol valamit aztán kilyukad a megoldásnál az megannyi idő, és a tévedés kockázata nagy, de a tudattalanban létrejövő megoldás egy pillanat alatt válaszol a problémára, és ez az intuíció, amit ugye sokszor nem értenek, még a megélője sem, mert túlmutat a ráción, ahova már nem ér el a tudatos én. Aztán egyszer csak ott van. Gondoltál e már arra, hogy nincs véletlen? Töprengj.
Nem nagyon értem a kérdést. De most konkrétan miről akarsz véleményt kapni?
Alapból sem tudom igazából, hogy miért kéne érdekelnie egy random 15 éves lány életének.
Minden esetre megpróbálok érdemleges választ adni: Nem, nem vagy fura. Átlagos tizenéves, gondolom mosolygós és smiley-írogatós kamasz lány vagy. Nevess sokat meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!