Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan kéne neki állnom?

Hogyan kéne neki állnom?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez nem fog menni egyik napról a másikra,de már régóta szenvedek emiatt, és többen is próbáltak segíteni, de mindhiába. Rájöttem, hogy én csak és kizárólag magamon tudnék segíteni. Nagyon sokat voltam depressziós, és ez nem "divatdepi" volt. A szüleim vertek, és egy idő után elkezdtem antiszociálissá válni. Most például van egy helyes, okos, aranyos srác, akivel lassan egy éve tartom a kapcsolatot, és ő is mindig mondja, hogy önbizalom kell nekem semmi más. De nem tudom, kétségbe esett vagyok.

Szóval..

meg akarok változni..

mert nem jó ez így,

megakarom találni önmagam.

Szeretném magamat szeretni, de ahhoz, hogy szeressem magam meg kell változzak.és ez NEHÉZ.lehet, hogy mások szerint így vagyok jó, de én nem érzem jól magam a bőrömben..

2014. márc. 22. 16:25
 1/1 anonim válasza:
Teremts magadnak önbizalmat. Állj a tükör elé nézdmeg JÓL magad nézdmeg mitetszik benned HA nem tetszik valamelyik részed mondjuk pld nem olyan formás a popsid vagy bármi most csak írtam valamit bármi akkor tegyél érte:) most nemaztmondom hogy menj el töltesd fel vagy ilyesmi, eddzél rá!:D vagy bármi! SZERESD ÖNMAGAD!:D
2014. márc. 23. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!