Néhány szülő hogy nem képes megnevelni a gyerekét, az illemre?
A lakóhelyemhez közeli szupermarket-be járok vásárolni évek óta, ma egy neveletlen lány aki 10-12éves lehetett, az anyja mellett képes volt pusmogni a hátam mögött, hogy a fiúnak vasfogai vannak látod? Egyébként az alsó fogsorom végig ezüst koronás pusztán azért mert gyerekkoromban is tetszettek, és megfogadtam ha már lesz munkám, akkor megcsináltatom ilyenre őket
Eddig sose beszélt ki senki, mert gondolom valamire való emberben van annyi visszafogottság hogy nem teszi szóvá
23/F
Tanultam, műveltebb ember
- tisztában van azzal, hogy a gyermekek sokkal nyíltabbak, őszintébbek, mint a felnőttek;
- nem fújja fel a semmi;
- nem rakat vasat a szájába;
- nem tolja ide a kicsinyes kérdéseit.
Úgy mellesleg, te most mit csinálsz? Az hogy kibeszéled itt egy gyereket és szülőjét, az kulturáltabb viselkedés?
Ha le akarjuk fordítani magyar a kérdést ezt jelenti:
Kőkemény ganxta nigga vagyok, egy kan! És egy kislány megjegyzést tett rám!
"Nem kell mindenkinek megfelelni, de nem is kell ganxta niggának képzelned magad.
Én volt, hogy hangosan elkezdtem nevetni valami majmon, aki épp nagyon macsónak képzelte magát.
Ilyen az élet..."
Ne haragudj, de ez szánalmas volt. Te honnan írsz, Mucsáról?:D Egy neveletlen kislánytól még csak-csak elnézi az ember, de egy felnőtt embertől azért elég cinkes. Nem természetes ez, nem mutogatunk ujjal ismeretlen emberekre. Egy 10-12 éves lánynak ezt már tudnia kellene és az anyjának meg pláne!!!
Ebben semmi kivetni való nincs az ezüst koronával, ez csak egy része az ő személyének. Ha arany koronát teszek a fejemre és mamuszban csoszogok el a boltba, akkor tuti biztos hogy komplett őrűltnek fognak tartani. Holott, lehet nekem tetszik és így kényelmes. Na és? Ezért nevetnivaló a magyar emberek hozzáállása mindenben. A divatot meg sem említem...piros a pirossal, zöld a zölddel. Nincs semmi változatosság, szürke egerek akik rácsodálkoznak valami újra. Ti mi a fenét csinálnátok egy másik országban?
Fúúúúúúristen...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!