A haverom szülei csak azért kedvesek hozzám, mertt a fiuk haverja vagyok nem? Tehát vadidegenként nem lennének ilyen kedvesek nemde?
Beszélgetnek velem, megkínálnak inni-enni, mondják, hogy érezzem magam otthon, nézhetem a TVt, foglaljam el magam, ha éhes vagyok, nyugodtan ehetek a hűtőből, meg minden...
De csak azért ilyen kedvesek, mert a fiuk haverja vagyok nem? Tehát, vadidegenként az utcán nem állnának le velem dumálni, nem kínálnának meg semmivel, meg ilyesmi nem?
Az utcan vadidegenkent miert kinalnanak meg? Te megszoktal masokat?
De amugy szerintem birnak es nem (csak) azert, mert a fiuk haverja vagy. A leirasbol ugy tunik, szinte csaladtag vagy. :)
Persze, az elég fura lenne, ha odamenne hozzád egy idegen és felhívna a lakásába tv-t nézni, enni, stb. :)
De miért is merült fel benned egyáltalán ilyen kérdés? :S
A hülye kérdések délelőttéjét ezennel lezárom. Dél van. Megszületett a nyertes kérdés: ez!
Köszönjük a részvételt!
igen, ez pontosan így van
a szüleid pedig csak azért engedik, hogy velük lakj, azért vesznek neked kaját, meg ruhát, és csak azért szeretnek, mert a gyerekük vagy... Ha vadidegen lennél, akkor nem szeretnének.
Ilyenek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!