Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit lehet kezdeni apámmal?

Mit lehet kezdeni apámmal?

Figyelt kérdés
Az a bajom vele, hogy állandóan fingik, nem érdekli, hogy zavarja a másikat. Ráadásul hangosat, lehet látni, hogy erőlködik, az sem érdekli, ha a konyhában van és a másik eszik. Meg hiába mondom, h ne egyen bele a dolgokba, leszärja. Csak annyit mond, h neki lehet. Ha valaki wc-re megy mindig megkérdezi, h psisilni megy vagy nagy wc-zni és megkérdezi, h milyen volt meg ilyenek. Ha ő megy mindig bejelenti és becézgeti a székletet tudja h zavar de direkt még rátesz. Régebben anyám még rá is szólt de már most partner a hülyeségeire ugyanugy mint bátyám. Azt mondják nem tudok nevetni, de ilyeneken jó hogy nem. Csak én vagyok normális merem állítani. Tényleg én fújom fel a dolgokat, vagy nekik van igazuk? Már az őrületbe kergetnek. Miért nem lehet odafigyelni a másikra?

2014. márc. 18. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Engem akaratlanul is majdnem elfogott a nevetés ahogy olvastam a leírást. Szerintem direkt piszkálnak vele, mert látják, hogy zavar és elég jókat lehet rajta nevetni, ahogy kiakad a másik.

Talán úgy lehetne leállítani, hogy nem reagálsz ezekre a dolgaira sehogy, de negatívan semmiképp, mert az csak növeli a szórakozásukat/szórakozását.

2014. márc. 18. 16:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Már meg sem szólalok, de akkor is ez megy már régóta, inkább magamba fojtom.
2014. márc. 18. 16:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Bocs, de ezen annyira jót nevettem :D. Szerintem is azért csinálják, mert zavar téged. Vagyis inkább biztos, hogy ezért.
2014. márc. 18. 16:41
 4/9 A kérdező kommentje:

kösz már ti is kinevettek :S

De komolyan akkor is ilyenek, ha nem vagyok ott.

2014. márc. 18. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Apukad pont ugy csinal mint a testverem,es engem is kiakaszt ezzel. Mikor erzi,hogy kell meg direkt oda jon melllem,hogy vegkepp kihozzon a beketuresbol.
2014. márc. 18. 16:49
 6/9 anonim ***** válasza:
kérdezd meg hogy erre nevelték e !?
2014. márc. 18. 18:20
 7/9 Hannibal106 ***** válasza:
Nyuszi. Esetleg próbálj meg vele komolyan beszélgetni mint ember az emberrel, és garantálom előtted nem fog ilyeneket csinálni, persze csak ha nem gyengeelméjű. Állj ki magadért vagy tűrd.
2014. márc. 18. 18:38
 8/9 A kérdező kommentje:
nem gyengeelméjű, de nem érdekli, tudja, hogy nagyon zavar, de neki áll feljebb, hogy az ő házába azt csinál, amit akar. egyszerűen ilyen, most is ezt csinálta. vele aztán nem tudná senki sem megbeszélni a dolgokat.
2014. márc. 18. 19:46
 9/9 Hannibal106 ***** válasza:
Akkor próbáld ki az ő módszerét. Csinálj olyat ami őt épp annyira zavarná mint a téged ért sérelmek, tartósan bosszantsd és talán akkor megtudtok egyezni.
2014. márc. 19. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!