Mit lehet kezdeni apámmal?
Figyelt kérdés
Az a bajom vele, hogy állandóan fingik, nem érdekli, hogy zavarja a másikat. Ráadásul hangosat, lehet látni, hogy erőlködik, az sem érdekli, ha a konyhában van és a másik eszik. Meg hiába mondom, h ne egyen bele a dolgokba, leszärja. Csak annyit mond, h neki lehet. Ha valaki wc-re megy mindig megkérdezi, h psisilni megy vagy nagy wc-zni és megkérdezi, h milyen volt meg ilyenek. Ha ő megy mindig bejelenti és becézgeti a székletet tudja h zavar de direkt még rátesz. Régebben anyám még rá is szólt de már most partner a hülyeségeire ugyanugy mint bátyám. Azt mondják nem tudok nevetni, de ilyeneken jó hogy nem. Csak én vagyok normális merem állítani. Tényleg én fújom fel a dolgokat, vagy nekik van igazuk? Már az őrületbe kergetnek. Miért nem lehet odafigyelni a másikra?2014. márc. 18. 16:26
1/9 anonim válasza:
Engem akaratlanul is majdnem elfogott a nevetés ahogy olvastam a leírást. Szerintem direkt piszkálnak vele, mert látják, hogy zavar és elég jókat lehet rajta nevetni, ahogy kiakad a másik.
Talán úgy lehetne leállítani, hogy nem reagálsz ezekre a dolgaira sehogy, de negatívan semmiképp, mert az csak növeli a szórakozásukat/szórakozását.
2/9 A kérdező kommentje:
Már meg sem szólalok, de akkor is ez megy már régóta, inkább magamba fojtom.
2014. márc. 18. 16:36
3/9 anonim válasza:
Bocs, de ezen annyira jót nevettem :D. Szerintem is azért csinálják, mert zavar téged. Vagyis inkább biztos, hogy ezért.
4/9 A kérdező kommentje:
kösz már ti is kinevettek :S
De komolyan akkor is ilyenek, ha nem vagyok ott.
2014. márc. 18. 16:43
5/9 anonim válasza:
Apukad pont ugy csinal mint a testverem,es engem is kiakaszt ezzel. Mikor erzi,hogy kell meg direkt oda jon melllem,hogy vegkepp kihozzon a beketuresbol.
6/9 anonim válasza:
kérdezd meg hogy erre nevelték e !?
7/9 Hannibal106 válasza:
Nyuszi. Esetleg próbálj meg vele komolyan beszélgetni mint ember az emberrel, és garantálom előtted nem fog ilyeneket csinálni, persze csak ha nem gyengeelméjű. Állj ki magadért vagy tűrd.
8/9 A kérdező kommentje:
nem gyengeelméjű, de nem érdekli, tudja, hogy nagyon zavar, de neki áll feljebb, hogy az ő házába azt csinál, amit akar. egyszerűen ilyen, most is ezt csinálta. vele aztán nem tudná senki sem megbeszélni a dolgokat.
2014. márc. 18. 19:46
9/9 Hannibal106 válasza:
Akkor próbáld ki az ő módszerét. Csinálj olyat ami őt épp annyira zavarná mint a téged ért sérelmek, tartósan bosszantsd és talán akkor megtudtok egyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!