Hogyan lépjek ki a kis herceg szerepéből?
Figyelt kérdés
A környezetem túlzottan megtiszteltetésnek veszi ha beszélek velük.
Büszke vagyok magamra, hogy jól nézek ki, és, hogy ennyi mindent elértem az életben, illetve büszke vagyok, hogy van egy szép menyasszonyom, de szeretném ha a környezetem nem úgy kezelne mint egy herceget, hanem mint egy átlagos budai srácot.
2014. márc. 17. 12:37
31/33 anonim válasza:
Hogy hogyan lépj ki a kis herceg szerepéből?
Költözz el otthonról, ne fogadj el semmit a szüleidtől, kezdj el dolgozni és bérelj egy albérletet a saját fizetésedből. Kezdetnek megteszi.
32/33 anonim válasza:
Vajon mikor jön el az a nap, amikor mindenki felismeri a trollokat meg a kamu kérdéseket, és senki sem válaszol rájuk?
33/33 anonim válasza:
Na, szegény kérdező jól megkapta a magáét a panelproliktól.
Nem tudom miért kell állandóan irigykedni és miért nem lehet örülni annak, hogy valakinek jó élete van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!