Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan lépjek ki a kis herceg...

Hogyan lépjek ki a kis herceg szerepéből?

Figyelt kérdés

A környezetem túlzottan megtiszteltetésnek veszi ha beszélek velük.

Büszke vagyok magamra, hogy jól nézek ki, és, hogy ennyi mindent elértem az életben, illetve büszke vagyok, hogy van egy szép menyasszonyom, de szeretném ha a környezetem nem úgy kezelne mint egy herceget, hanem mint egy átlagos budai srácot.

2014. márc. 17. 12:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Akkor vagy te kisherceg, amikor én Berki Krisztián.
2014. márc. 17. 13:46
 22/33 anonim ***** válasza:
94%

Hagyjátok szegény Kérdezőt!

Legalább itt, GYK-n hadd érezze magát VALAKInek! Olyan édes, ahogy beleéli magát...

Kedves Kérdező!

Gondolom, megviselt téged az a matek kettes. Tudom, hogy túlzásnak tartod ezért a szobafogságot, de hidd el, ha most kikapcsolod a számítógépet, és nekiállsz matekozni, akkor év végéig még kijavíthatod!

2014. márc. 17. 13:58
 23/33 anonim ***** válasza:
Elkényeztetett nyápic kölyök vagy ez a baj, pár év mulva te is befogod látni. Zugkocsmákban nem csak haverok vannak hanem barátok is, és nem megtisztelve érzik magukat hogy egyszer egyszer összeülhetnek egymással mert ép mindenki dolgozik és nem anyuci meg apuci tartja el hanem örülnek egymásnak és szeretnek együtt időt eltölteni és megbeszélni dolgaikat, és hülyéskedni, kicsit szivatni a másikat és ez oda vissza megy és ezt nevezik barátságnak csak te felsőbb rendű lény vagy és te soha nem fogod megtudni mi az a barátság. Lehet vannak haverjaid de egyedül vagy mert barátod nincs mert kicsit nagy az arcocskád
2014. márc. 17. 13:58
 24/33 anonim ***** válasza:

Furcsa kérdés.Lehet,hogy simán provokációnak szánod;bejött.

Ha komoly a kérdés-,mert miért ne lehetne az- akkor eléggé naiv lehetsz,ha azt hitted komoly választ kapsz.

Csak 1 kérdés

miben nyilvánul meg az említett túlzott tisztelet?

2014. márc. 17. 14:16
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben azt szokás tisztelni, aki valamit elért a saját erejéből! Te fel tudsz ilyet mutatni? Mert ha nem, akkor az a tisztelet nem neked, hanem a szüleidnek jár!

Büszke vagy magadra, mert jól nézel ki? Na ehhez neked megint nem sok közöd van, ez főleg genetika. Már ha hallottál róla. Jelzem, erről megint csak a szüleid tehetnek!

Szép menyasszonyod van? Téged szeret vagy azt, amit a szüleid alád tesznek?

2014. márc. 17. 14:26
 26/33 anonim ***** válasza:
Túl nagy az arcod, ennyi. Ha csak egy átlagos budai srác vagy akkor ne képzeld be magadnak hogy mások megtiszteltetésnek érzik ha veled beszélnek. Szállj le a saját magadnak beképzelt magaslatokból te "kis herceg" az egyszerű emberek közé és változtasd meg a mentalitásod mert szerintem csak te érzed magad valami nagy embernek.
2014. márc. 17. 14:39
 27/33 anonim ***** válasza:
Tudod amikor én bemegyek a kedvenc "zugkocsmámba",senki nem hajbókol előttem.Nem haverok fogadnak,hanem igaz barátok,akik szeretnek,tisztelnek és tudom,hogy bármikor,bármilyen helyzetben mellettem vannak,ami természetesen kölcsönös is.Suli után egy 40 négyzetméteres kis lakásba jövök haza,a szerető szüleimhez és testvéremhez.Leülünk együtt az asztalhoz,van hogy az idősebb tesók is beugranak.Olyan szintű elégedettséget érzek amikor rájuk nézek,hogy néha úgy érzem a világ tetején állok.Szeretni és szeretve lenni.Szerintem ez a legnagyobb ajándék a barátoktól és a családtól,nem a pénz és az állítólagos tisztelet.(Csak úgy megsúgom amit te leírsz az nem tisztelet,hanem jogos undorral keveredett félelem,amit a magam fajta kisemberek éreznek az ilyen kis ficsúrok iránt.)Ez persze csak az én véleményem.Örülnék ha kicsit több pénzem lenne bevallom,de az ilyen kérdéseket látva,őszintén örülök hogy nekem és a szeretteimnek mindenért meg kell dolgoznunk,és nem repül a szánkba.Egy 18 éves lány a 8. kerületből.
2014. márc. 17. 14:41
 28/33 A kérdező kommentje:

Még te sem tudod megállni, hogy ne dicsérj engem. :)

Én tudom mi az a barátság, nekem barátaim vannak és nem haverjaim.

Nem vagyok olyan igénytelen, mint a "Haver, vagy nem haver. A férfiaknak ennyi számít" válaszoló.

Például apa egyik munkatársával amikor kezet fogok, mindig meghajol/megbiccen egy kicsit.

2014. márc. 17. 14:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
"Például apa egyik munkatársával amikor kezet fogok, mindig meghajol/megbiccen egy kicsit." Ezt protekciónak hívják nem tiszteletnek.
2014. márc. 17. 14:53
 30/33 anonim ***** válasza:
Mivel nekem nem válaszoltál, gondolom nincs olyan! És még hogy valaki tisztelne? Ugyan már! Szerintem te kevered a neked járó tiszteletet azzal, hogy az emberek megélhetése esetleg a szüleidtől függ. Nevetséges!
2014. márc. 17. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!