Ha egy férfi sír az miért olyan nagy dolog?
Figyelt kérdés
Kiábrándultam egy jó pár emberből akik megkérdőjelezik a férfiúi voltát egy embernek.A történetet nem írom le csak felkúr az,hogy valaki ennyire lekezelő,rideg és még hangoztatja is,hogy mekkora gyökér!A páromnak a barátnői beszélték tele fejét.Bár ő is minek mondja el az ilyet,nem tudom.Egyébként egyszer fordult elő amióta együtt élünk.2014. márc. 16. 20:28
11/14 anonim válasza:
Természetes dolog,hogy a férfiak is sírnak néha,ők is ugyanolyan emberek,mint a nők,nekik is vannak érzéseik.Persze nem mindegy,hogy mi miatt,és milyen helyzetben történik ez.
12/14 anonim válasza:
"Mert a férfiakat már kisgyermekkortól arra nevelik, hogy ne sírjanak"
Vagyis az a férfi, aki sír, az neveletlen. ;)
13/14 anonim válasza:
Én férfi létemre azt mondom ,hogy nem gáz ha becsúszik egy sírás ,csak ne csinálj belőle rendszert ,mint a sok nyál gép az xfactor-ban akik minden adásban elbőgik magukat a semmin. Engem úgy tanítottak ,hogy egy férfinak legyen tartása. Ha tényleg eljutsz oda mikor már ki kell engedned magadból a feszkót ,akkor annak tényleg legyen komoly alapja.
14/14 anonim válasza:
Azt a csajt meg küldd el a p*csába! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!