Mi lehet a baja velem?
Nem tudom, hogy miért ilyen egy fiú osztálytársam. Semmi barátság ninvs köztünk, és nem ia veszekedtem vele ae!miről, de amióta egy osztalyba kerültünk nagyon undok velem. Akármit csinálok, mindenbe beleköt. A múltkor is mosolyogva integettem a barátnőmnek a suli előtt, mert ő más fele kell menjen, mint én, de csak pár lépésnyire voltam tőle, és máris bekerült ő a képbe, és csúfolódott velem ezzel. Sokszor már fel sem veszem amit csinál, de mégis bánt. Facebookon pedig kérdzget, hogy mi a házi ebből vagy abból.
Már meggondoltam, hogy egyszer megmindom neki a magamét, hogy szálljon le végre rólam a csúfolódásival és, higy mondja meg, hogy mi a baja, de akkor még jobban megutálna, pedig és soha nem ártottam neki. 13\L (ez már 11 éves korom óta folyik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!