Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek velem van a baja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek velem van a baja?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, akivel karácsony után összevesztünk(adig nagyon nagy volt a szerelem köztünk, teljesen odavoltunk egymásért), és egy ideig nem nagyon beszéltünk egymással, de januárban újra elkezdtünk komunikálni egymással, jól elbeszélgettünk, meg chateltünk, de nem nagyon tudta megmondani, hogy szeret-e még. Egyszer gondoltam, egyértelműsítem a dolgot számomra és megkérdeztem, hogy inkább szeret, vagy inkább nem?Erre azt mondta, hogy ha muszáj választani, akkor inkább igen. Továbbra is működött ez a kis beszélgetősdi, de 3 napja felhívtam este, mire közölte, hogy nem akar beszélgetni, majd elköszönt és lerakta a telefont. Egy nappal később felhívtam, amikor ismét közölte, hogy nincs kedve beszélni velem. Megkérdeztem, hogy valami baj van-e, ideges, rossz kedvű, nem megy a suli(nem egy suliba járunk), vagy valami, mire ő azt mondta, hogy nem velem van a baj, és hogy rossz kedve van és ideges. Picivel később küldtem neki egy SMS-t , hogy összeveszett-e valakivel. Pár órával kèsőbb jött a válasz: "Nem, csak ilyen vagyok."

???

Ma este megint felhívtam, mire ő ismét közölte, hogy nem akar beszélni.

Ezt hogy értsem? Lehet, hogy mégis velem van a baj? Kezdem nagyon rosszul érezni magam miatta.:-(

Valami tanács?

Bocs a helyesírásért, telefonról írok.

2014. febr. 14. 18:59
 1/1 anonim válasza:
Hát lehet hogy megcsal/már nem szeret/vagy tényleg a suli/barátok miatt ideges:/
2014. febr. 14. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!