Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak itt INTJ-k? Érdekelne...

Vannak itt INTJ-k? Érdekelne hogyan élik a midnennapjaikat!

Figyelt kérdés
[link]

2014. márc. 14. 21:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én 1 napot dolgozok, 3 napom szabad. Reggel lustálkodok kicsit, aztán felkelek, általában már előző napi tervvel, mit fogok csinálni aznap. Főzök, elvégzem a házkörüli teendőket. Aztán fotózok, videokat szerkesztek, közben netezem, játszok stratégiai játékokkal, éjjel elmegyek sétálni, és regényt írok. Nekem is művészi oldalam, van, mint az első válaszolónak, meg a Miquel nevű felhasználó is ír regényt, úgy tudom.

A munkám biztonsági őr, így a munkanapokon is ugyanezeket csinálom.

32F

2014. ápr. 9. 00:00
 12/16 anonim válasza:

a hobbiimmal foglalkozok: írok, olvasok, és ritkán rajzolok.

kimozdulni csak akkor mozdulok ki, ha elhívnak valahová, és egy értelmes társaságról van szó, illetve ha futni megyek, de azt is egyedül szeretek. olyankor a gondolataimba tudok mélyedni, és lenyugszom.

egyébként inkább egyedül vagyok, mint társasággal, elég gyakran előfordul, hogy minél közelebb érek időben egy már megbeszélt találkozóhoz, annál jobban érik bennem a gondolat, hogy le akarom mondani.

2014. szept. 18. 15:07
 13/16 anonim válasza:

*előző kommentelő vagyok

még annyit fűznék hozzá, hogy első dolgom megtanulni mindent, amit kell, csak utána állok neki másnak.

2014. szept. 18. 15:08
 14/16 anonim ***** válasza:
Én INTP vagyok. Szerintem azért jön ki úgymond több embernek ilyesmi, mert csak mi foglalkozunk ezekkel, mások inkább élik az életüket, és tőlünk hallanak ilyen tesztről.
2014. nov. 17. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Sikerült jó régi kérdést előbányásznod. :)

Nagyjából én is úgy vagyok, mint a 7-es és 9-es.

Nálam is előfordul rendszeresen, hogy ami számomra természetes, az a környezetem számára meglepő és én nem értem, hogy hogy nem képesek felfogni azt a bizonyos dolgot. Általában én is előre látom, ha más rohan a vesztébe és imádom ha a végén az esetek 90%-ban igazam van, viszont utálom, ha nem és akkor feszült leszek.

Én is szívesebben dolgozok egyedül, utálom a csapatmunkát, mert akkor általában rám marad minden és rajtam kapaszkodnak fel mások (például az egyetemen projekt feladatok esetén - végzős mérnök hallgató vagyok). Kevés barátom van, de ők bizony az értelmesebbek közül kerültek ki, a buta emberekkel nincs semmi bajom, szeretek velük beszélgetni, de hosszú távon unalmas. Partizni én sem szeretek, tévét meg már évek óta nem néztem. A Politika, a közgazdaság és a történelem engem is érdekel és én is sokat szoktam játszani, bár mostanában inkább csak híreket olvasok általában.

ééés akkor a fekete leves. Azért, mert állandóan kritikus vagyok másokkal szemben, elég sokszor magamra maradtam az évek során (sőt még bántottak is elég gyakran) és ez mellé jön az, hogy állandóan járatom az agyamat. Ettől olyan mértékű depresszió alakult ki nálam, hogy körülbelül gyötrelem az élet. Nem vagyok hülye ember, csak sokra megyek a "képességeimmel" ha ahhoz sincs kedvem, hogy kimozduljak a házból.

2014. nov. 17. 15:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Dettó, utolsó.

14-es.

2014. nov. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!