Előzmények: a megmaradtak találkoztak egyhelyszinen. állitólag kihalt az emberi faj.
2014. márc. 12. 21:22
1/6 anonim válasza:
3.-mas (azért ,mert hideg fejjel végig gondolja az elöttük álló akadájt,és mivel fiatal jóerőben van)
Esetleg még a 8-as ,azért mert jó ember ismerő ,feltételezve ,ha jó elnök volt.
Egyébként könyvet írsz ,vagy csak vannak ilyen kirohanásaid a fejedben ?? (nem viccelek ,ez komoly)
2014. márc. 12. 21:34
2/6 anonim válasza:
Szerintem senki. Ez a nyolc ember már halálra van ítélve (főleg mivel egyetlen normális nő sincs), és idővel erre ők is rájönnek, és nem akarnak vezetőt maguknak. Valószínűleg szétszakad a társaság, aztán lassan utoléri őket a végzet.
2014. márc. 12. 21:37
3/6 anonim válasza:
Alapból én is az első válaszolóval értenék egyet, de szerintem ebben a konkrét esetben és helyen, vagy a 2-es vagy a 3-as. Valahogy túl kell élni azon a tájon és mivel nincs velük Bear Grylls, szerintem az általam írt két ember elég kemény hozzá, hogy vezesse a csoportot.
Van konkrét megoldása? Mármint hivatalos? Mert kíváncsi lennék rá, hogy ki és miért.
2014. márc. 12. 22:54
4/6 A kérdező kommentje:
én a négyesre tippelnék de a kiabálós nő sem rossz ötlet. amugy novellákat írok, de nem ezekről a szereplőkről,hanem inkább írnék egy novellát arról , hogy hogyan érzékelik az ilyen esetet a mai emberek. és főleg groteksz stilusban
2014. márc. 13. 18:22
5/6 anonim válasza:
Nem igazán a külső fogja eldönteni, hanem a belső (bár képesek vagyunk a magasabb, kövérebb, szebb embereket "vezetőnek" titulálni) . A igazi vezetőnek jók a kommunikációs készségei, nem futamodik meg, magára vállalja a dolgokat,képes irányítani, és nem kényszeríti az embereket, h kövessék, mert azok önszántukból követik őt. De az emberek leginkább a férfiakat tekintik vezetőknek, vagy akik egy csoportban sokat beszélnek (és ez nem vonatkozik arra, h mit mond) , esetleg tanácsokat ad, de esetleg egy komplexusos ember is vezetővé válhat, esetleg van az "idő-szellem" , amikor vki jó időben van jó helyen és hipp-hopp vezető lesz (egyébként esélye sem lenne vezetővé válni, pl. Hitler).
2014. júl. 11. 20:20
6/6 A kérdező kommentje:
tegyük a vezetőnek a kiabálós nőt. hogyan tovább? pánikus nő idegrohamot kap. a lesnő párját találja benne. ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!