Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen emberből mi lesz?

Az ilyen emberből mi lesz?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm totál hülye érettségin is bukott de tudott pótvizsgázni most szakmát csinál de 2.0 alatt van az átlaga több mint fele tárgyból bukásra áll 100%, hogy nem tudja elvégezni a szakot. Lusta mint a dög ez az életben nem fog dolgozni az biztos. Az ilyen emberből mi lesz 30-40 évesen? A szülein fog élősködni? Mert azok úgy látszik "szeretik"

#semmire való ember
2013. dec. 13. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a szülein fog éllösködni, lehet, hogy máson. Az is lehet, hogy meg nem értett zseni lesz. Ki lát a jövöbe? (és miért????)
2013. dec. 13. 15:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én ennél sokkal rossszabbat is ismerek, 3jára járja a 9. osztályt először 8ból majd másodjára 10ből bukott, most is állandóan lóg, a szülei mégis eltűrik, most kapott új telefont meg stb.
2013. dec. 13. 15:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem értem az ilyet, hogy miért tűrik meg miért engedik, hogy egy nulla legyen.
2013. dec. 13. 16:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki a szart érdekel? Az ő élete nem a tiéd.
2013. dec. 13. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
2es vagyok: Mert a szülei is ilyenek, tudnék olyanokat mesélni fuh...de nem teregetem ki a szennyesüket, konkrétan szégyellem, hogy ismerem, pedig magyar nem is kisebbség vagy ilyesmi, de mindezek ellenére jó körülmények között élnek, azt nem tudom hogy csinálják.
2013. dec. 13. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:
2, az ilyen dolgok mögött valamilyen lelki probléma szokott lenne általában.lehet,hogy anyagilag sokat megkap a szülőktől, csak épp a szeretetet nem.. nem tudom. de ismertem sok hasonló esetet.
2013. dec. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!