Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Burokban élek? Egy fogalomra...

Burokban élek? Egy fogalomra lenne szükségem, amit nem ismerhet és amivel visszavághatok neki.

Figyelt kérdés
Az egyik munkatársam 100%-os magabiztossággal állítja, hogy létezik, sőt gyakran használatos kifejezés az állatorvosi ló. Emiatt azt mondta, hogy burokban éltem mindezidáig. Nem akarok burokban élni!

2014. márc. 12. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Most az a kérdés, hogy nem ismerted az állatorvosi ló fogalmát és ezért keresel egy olyat, amit a munkatársad nem ismer? Lehet velem van a probléma, de nem igazán értem a kérdést.
2014. márc. 12. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt a ló legendája, az oldalon pedig kereshetsz magadnák másik fogalmat is. Mindazonáltal óriási gyerek vagy, ha ilyen komoly harcot csinálsz egy ilyen piti ügyből.

2014. márc. 12. 14:52
 3/4 anonim ***** válasza:

A kérdés utolsó mondatából, és a visszavágási szándékodból, ha nem a munkatársadról lenne szó, kb 14 évesre tippeltelek volna.

Nem megbántani akarlak, de ilyenekkel miért foglalkozol? Szerinted milyen hasznos válasz születhet itt? Kapsz tippeket, azokat elkezded majd neki sorolni, amíg nem mondja azt pl. a 20-ik után, hogy hú ha ezt nem ismertem, én élek burokba, nem is te?

Nőlj fel.

2014. márc. 12. 14:54
 4/4 anonim ***** válasza:

technikai szingularitás

ezzel vágj vissza neki.

2014. márc. 12. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!