Egy szóra/fogalomra vagyok kiváncsi, mi van a hátgerincben, ami a fáradtságot okozza?
Figyelt kérdés
Valahonnan, elég régen hallottam egy kifejezést erre, de nagyon halványan emlékszem, mégis, most érdekel. Sajnos ez olyan dolog, amit nem igazán találok meg google-n, próbáltam keresni. Egy szó a hátban keletkező 'anyagra'(?) ami a fáradtságot okozza, és koffein megszünteti, vagy valami ilyesmi. Gondolom nem kezdő szintű biologia, de hátha valaki tudja..köszi!
(ne kérdezd, hogy miért kérdezem, vagy hogy van-e értelme a kérdésnek:)) )
2013. dec. 26. 17:58
1/3 anonim válasza:
Csákány. Akinek a hátgerincébe kerül, az úgy elfárad tőle, hogy azonnal a földre fekszik.
2/3 A kérdező kommentje:
kaptál egy zöld kezet.
2013. dec. 29. 15:19
3/3 anonim válasza:
a hátban nem keletkeznek anyagok XDDD de jót röhögtem:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!