Miért van az, hogy szinte mindenki egyetért abban, hogy a media a világ kormányainak és milliárdosainak tömeg-agymosógépe, ennek ellenére buzgón nézik?
Bekapcsolva hagyják akkor is, amikor nem nézik, s bizonyos dolgokat éppen emiatt rendszeresen csak egy szemszögbôl hallanak?
A másik szemszöget csak az találja meg, aki utánanéz interneten, de ha pl ezt a másik nézetet tartja hihetôbbnek, akkor a mainstream hatására hülyének nézik, mert más a véleménye.
példa a 9/11: (nem a példa a lényeg most, hanem a kérdés.)
mainstream: terroristák eltérítettek 4 gépet, 2 lerombolta a wtc ikertornait, 1 a Pentagont, egy lakatlan területen lezuhant.
másik szemszög (amit a mainstream media említés szinten sem tesz közzé): kormány által szervezetten tudatosan, gátládtslsnul lerombolták, legyilkolták a saját épületeiket, civil állampolgáraikat, ürügyet teremtve a céljaikhoz, terveikhez, ledôlt egy WTC 7-es épület is, amelyet a mainstream média szinte egyáltalán nem emleget, amitôl még gyanúsabb az ügy, mert azt sugallja, hogy aki eddig nem hallott róla, az nehogy megtudja, stb.
egyetértek veled kérdező:D
józan ésszel is,miért higgyük el azt amit egy idegen ember közvetít egy képernyőn keresztül?
Egy hírre, sőt, egy szóra se emlékszek a háttérzajból. Eléggé biztos vagyok benne, hogy nem manipulál engem a TV.
Hülyeség lenne a 150 évvel ezelőtt élő emberekhez hasonlítani a maiakat. Akkor nyílván nem volt se igény, se lehetőség háttérzajra. Ennek több oka is lehet: Nem sokan végeztek otthon monoton, íróasztalnál végzendő munkát, nem voltak hozzászokva a ma már normálisnak számító pörgős, zajos élethez, stb.
Tudod, ez olyan mint a vegaság. Ha nem eszel húst, egészségedre, de másokra ráerőltetni a nézeteidet nem hogy értelmetlen, de bunkóság is. Megmagyarázni másoknak, hogy mit fognak fel, és mit nem, pláne bunkóság.
Én tudom magamról, hogy nem befolyásol a média. Nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről.
És mégis mi volt az ördögi célja a WTC lerombolásának?
Amúgy 2 éve nincs tv-m.
15: ezt még hozzánemértőként is tudom, hogy egyértelmű casus belli az Afgánok ellen (mint Pearl Harbour). Hogy a háborúnak mi a célja, az vitatható, hadiipar felpörgetés, ópium kereskedelem felügyelése a közel keleten, stb?
Egyébként nekem 127 éve nincs TV-m, én vagyok a TV-tlenek királyosságának királya!
"És mi a helyzet az internettel? Sokan büszkék rá, hogy évek óta nem tévéznek, persze azt nem említik, hogy a gépet naphosszat nyomatják..."
az még 1 dolog. de mivel? facebook, kurucinfó, meg egyéb vállalhatatlan nevű oldalak, amik a szórakoztatásra mennek rá meg a felhasználók kémkedésére.
valaki kitalálta hogy menő dolog ha enm nézünk tvt, szapuljuk amédiát, és mindenki majmolja, ugyanez volt a könyvimádattal is, amiből ugyanúgy a ponyvaregények meg a silány "filozófiai" művek kelnek el leggyakrabban, ráadásul ezek az emberek is ugyanolyan ostobák mint bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!