Miért van az, hogy szinte mindenki egyetért abban, hogy a media a világ kormányainak és milliárdosainak tömeg-agymosógépe, ennek ellenére buzgón nézik?
Bekapcsolva hagyják akkor is, amikor nem nézik, s bizonyos dolgokat éppen emiatt rendszeresen csak egy szemszögbôl hallanak?
A másik szemszöget csak az találja meg, aki utánanéz interneten, de ha pl ezt a másik nézetet tartja hihetôbbnek, akkor a mainstream hatására hülyének nézik, mert más a véleménye.
példa a 9/11: (nem a példa a lényeg most, hanem a kérdés.)
mainstream: terroristák eltérítettek 4 gépet, 2 lerombolta a wtc ikertornait, 1 a Pentagont, egy lakatlan területen lezuhant.
másik szemszög (amit a mainstream media említés szinten sem tesz közzé): kormány által szervezetten tudatosan, gátládtslsnul lerombolták, legyilkolták a saját épületeiket, civil állampolgáraikat, ürügyet teremtve a céljaikhoz, terveikhez, ledôlt egy WTC 7-es épület is, amelyet a mainstream média szinte egyáltalán nem emleget, amitôl még gyanúsabb az ügy, mert azt sugallja, hogy aki eddig nem hallott róla, az nehogy megtudja, stb.
En mar lassan egy eve nem neztem egy másodperc tvt sem. Elotte sok orat toltottem tv elott. Kell egy kis kikapcsolodas mindenkinek szerintem.
Ujabban mar inkabb az interneten, es a konyvek vilagaban toltom az ures perceimet.
De mindenkinek szive joga eldonteni, hogy mit nez, mi az ami erdekli. Persze elgondolkodtato, hogy ha valaki nyakra-fore nezi a valosag showkat, akkor az milyen pozotiv hatassal lesz a gondolkodasara...
Meg hogy a hircsatornak miert tartjak fontosnak hogy lama csikok szulettek, es az esetleg gondolkodtatobb hireket miert nem mondjak.. Nem akarjak hogy gondolkozz.
Csak sorozatokat nézek. Hetente kb. hetente 5 epizódot nézek meg, és ennyi. Ennek ellenére szinte folyamatosan megy a TV, de nem figyelek oda rá. Köze sincs ennek semmiféle függőséghez. Ha "csendes" dolgot csinálok, kell az alapzaj.
Olyan hogy szabad média már jó ideje nincs, ezért inkább homokba dugom a fejem, és egyik féllel se törődök.
Engem sehogy se érint 9/11, Afghanisztán, Észak Kórea, vagy Kijev. Nem látom értelmét annak, hogy nyomon kövessem a min. 3 féle médiumból áradó fosáramot, amit ők igazságnak hívnak.
#3,
a háttérzaj is mossa az agyat. HALLOD.
A háttérzaj lenne az utolsó, amiért TV-t bekapcsolnék.
Inkább instrumentális zene. Nem rádió.
TV-m nincs is.
A "háttérzajnak kel a TV" kifejezést sokszor hallottam már. cask tudnám, honnan volt háttérzaja a 150 éve, s azelôtt élt embereknek. Nekik jó volt felesleges háttérzaj nélkül?
mert nem birkák, hogy mindent elhiggyenek :)
tudod, vannak, akiknek azt mondták, hogy a Földet, s az embert Isten teremtette, s vannak, akik elkezdtek agyalni, hogy mi van, ha nem.
mert idióták, mindenki ezt szajkózza hogy a médiamádia, de nem veszik észre, hogy az emberi hülyeség létezett a média előtt is.
ez bűnbakkeresés, ugyanolyan mint a zsidó világösszeesküvés emg új világrend meg hasonló marhaságok. unatkozó sötét emberek fantáziálása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!