A média miért rontsa el a gyerekek erkölcsi fejlődését?
Figyelt kérdés
Éjjel-Nappal Budapest és hasonló műsorok. És az a szlogen, hogy: Tanuljon meg minden gyerek úszni! A műsort (és ruhát) támogatta a Roland Divatház! A Roland Divatház!! Érted!
Minden fiatalon már olyan sapkát látok, mint az éjjel-nappal Budapest műsorban. A sapka vége hátra hajlik és be van gyűrve. Meg a T.E.S.C.O-ban is, a modern és trendi gyerek divatos ruhák.
Turkálókban is ugyanezek a ruhák vannak már, tehát nem kell értük kidobni 20 ezer forintot sem.
Minden fiatal úgy viselkedik és úgy megy mint a páva manőkenek.
2014. márc. 10. 15:31
21/23 anonim válasza:
A Roland Divatházról ez jut eszembe:
22/23 anonim válasza:
Én fiatal vagyok, de halvány gőzöm sincs, milyen reklám előzi meg az éjjel-nappal budapestet. Te vajon honnan tudod? A rajztanárunk ilyen: elmondja, miért ne nézzük ezt meg azt a műsort, majd idéz belőle. Nem minden fiatal ilyen, az én gimimben például SENKI (mondjuk elit gimi), 1 db fiút ismerek, aki páwa lehetne, de ő se a legdurvább módon, csak a haja szempontjából. Mindenki más másképp öltözik, mint írtad. Nem mondom, hogy senki nem nézi a fent említett műsorokat, de nálunk például csak egy bizonyos lány csoport. Fiúk tuti nem. Úszni meg tanuljon meg tényleg minden gyerek, elég gáz, ha valaki nem tud.
23/23 anonim válasza:
A válaszaidat visszaolvasva hiába írtam, mert nem azokra reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!