Csak engem zavarnak a cuppogó párok olyan helyeken, ahol kínosan közel állunk hozzájuk?
Mármint a múltkor vonatoztam haza és nem volt hely (tömve volt az egész, mozdulni sem lehetett). Az ajtóhoz támaszkodtam és miért is ne, odajött egy fiatal pár is, akik 40 percen keresztül előttem cuppogtak. Már azt terveztem, hogy "véletlenül" egy fékezésnél megbotlok és belekönyökölök a csaj hátába, hogy jól összekoccanjon a fejük és/vagy elharapják egymás nyelvét.
Végül aztán nem tettem meg, mert nem mertem és le is szálltak. De tényleg nagyon bosszantott. Más hogy van ezzel?
Engem is zavar. Kínos, nem rám tartozik, idegesít a cuppogás hangja. Ja és nem azért, mert "zavarna, hogy jól érzik magukat". Egyszerűen vannak dolgok, amiket nem kell közszemlére tenni. Nem is beszélve róla, hogy buszon, vonaton például gyerekek is utaznak. Tizenkettő voltam körülbelül, amikor a játszótéren már majdhogynem szexeltek a padon. Kezdett sötétedni, de még sok kicsi volt kint.
Mindenki oldja meg úgy, ahogy tudja, de nem ilyen formában.
Amíg a szájukkal cuppognak, szerintem akkor se gáz. Senki se egyforma. :)
A legtöbb gyerek otthon is látja, ahogy anyu és apu csókolózik, nem hiszem hogy nagy trauma érné őket.
13# Tévedsz. A legtöbb gyerek,ha normálisak a szülei nem azt látja, amint felfalják egymást. Itt amúgy sem a sima csókokról beszélünk, azzal nincsen semmi baj.
Láttál már igazán egymásba feledkezett párokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!