Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek hogy oldjam meg a...

Szerintetek hogy oldjam meg a dolgot?

Figyelt kérdés
Tudni kell rólam, hogy én vagyok az, aki mindig békülni akar. Szeptemberben új osztályba kerültem, és csatlakoztam egy háromfős társasághoz, akik közül mindenkit bírtam, de egy pár hónap alatt megváltozott a véleményem. Igazából mind a hárman ugyanolyanok, én viszont kilógok picit: más zene, más stílus, más gondolkodásmód. Nevezzük a három lányt: x, y, z személynek. X-el és Y-nal teljesen jóban vagyok, viszont a bizonyos Z személlyel már gondok vannak. Már a kezdetek óta ki akar túrni, és emlegeti a többieknek, hogy én nem vagyok normális, meg hogy milyen zenét hallgatok, és hogy biztos leszbikus vagyok, mert nekem nem jön be sok fiú. Ezzel egy ideig nem is volt gond, csakhogy mostanában tele lett a hócipője, és sorra mondja nekem a dolgait, amivel engem nem sért meg, viszont megaláz. X és Y nem szól rá, mert nem akarnak rosszban lenni vele... Nagyon durva dolgokat művel, aki akarja, annak privát üzenetben leírom, de a lényeg, hogy nagyon bunkó, és csak úgy érzi magát valakinek, ha valakit megalázhat mások előtt. Lassan kitaszít a társaságból, mert én nem nézem az Éjjel-Nappal Budapestet, és mert szoktam akciójátékokkal játszani lány létemre. Volt egy elég komoly összetűzésünk körülbelül egy hete, és azóta még durvábban próbál kitaszítani. Mit kéne tennem? Nem hajlandó beszélni velem, pedig semmit nem mondtam se a szemébe, se a háta mögött róla.

2014. márc. 3. 16:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

A birkáknak (értsd: akik az aktuális társadalmi elvárásokat követik) mindig is bajuk volt az egyéniségekkel (értsd: Te), akiknek van saját kialakult értékrendjük, saját stílusuk és kedvenceik. Szerintem az ilyen típusú emberekkel csak úgy lehet bánni, és kellőképpen megrendszabályozni őket, ha erőt mutatsz az irányukban.

Azaz vagy odacsapsz, vagy valami olyan frappáns választ adsz neki, amitől ő kerül kínos helyzetbe.

Én egyelőre ezt tudom javasolni, de várj még meg néhány választ, hátha mások tudnak hatékonyabb ötleteket adni.

Azt privát üzenetben megírhatod, hogy miket művel, mert kíváncsi vagyok meddig megy el.

2014. márc. 3. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!