Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit jelent ha egy nő folyton...

Mit jelent ha egy nő folyton így szólít?

Figyelt kérdés

Folyton drágámnak, szivemnek, édesemnek, életemnek hív, a nevemen alig hivott, de nem zavar :D

Semmi nincs közöttünk, csak munkatársak vagyunk 1 hete

2014. febr. 27. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ő ilyen

a feleségem volt ilyen, amíg fel nem hívtam a figyelmét rá, hogy ez elég félreérthető a férfiak részéről ... nem értette miért, de aztán lassan leszokott róla

2014. febr. 27. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
semmit nem jelent
2014. febr. 27. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyenek. Nálunk is van egy nő, aki szívemnek, édesemnek, kicsimnek hív, pedig én is nő vagyok :) sokakat így szokott hívni, szerintem ez ilyen anyáskodás lehet, mert ő idősebb és a fiatalabb lányokat szokta így hívni.

Akkor jelenthet valamit, ha csak kizárólag téged hív így.

2014. febr. 27. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Van ilyen. Nem jelent semmit :)
2014. febr. 27. 10:37
 5/10 anonim válasza:
Az én környezetemben is van ilyen nő, az ég világon nem jelent neki mást csak annyit,hogy anyáskodik mindenki felett.
2014. febr. 27. 10:46
 6/10 anonim válasza:
Ez jelent valamit mégpedig azt, hogy szimpatikus vagy neki, ha nem így lenne akkor bunkónak hívna. :-D
2014. febr. 27. 10:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk jóval idősebb nálam, aztán 20-25 évesnek néztem :) ...köszi a válaszokat

#6 bunkónak még nem hivott senki (ha csak a hátam mögött nem), de rendes vagyok mindenkivel...magam szerint.

2014. febr. 27. 12:13
 8/10 A kérdező kommentje:

Ha két nő/lány így szólítja egymást a nem jelent semmit

Ha egy nő férfit szólít igy az félreérthető lehet (ahogy az #1. írta:)

2014. febr. 27. 12:19
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

Azt jelenti,hogy az illető hízelkedő,benyalizós,nem egyenes.

Lehet,h lepontoznak,de nekem kisfőnőkként,mindig gyanús volt az ilyen "nyazsge" ember és sosem csalódtam a megérzésemben.

Inkább az egyenes,szorgalmas,néha nyers ember,mert vele tudod hányadán állsz.

Persze te lehet más miatt írtad be a kérdést,mert esetleg úgy érzed udvarol neked?:)

El kell,hogy szomorítsalak vszleg másokat is így hív,nézz utána...(tapasztalat)

2014. febr. 27. 13:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Megbízható, egyenes, nem az a kapkodós, pörgős fajta..de mégis jó mellette lenni. Én nem akarok töle semmit mivel nem korosztályom és 2 egy idős gyereke is van. Csak érdekelt a Ti véleményetek is hogy más mit gondol hogy miért mondhatja ezeket a szavakat. :))
2014. febr. 27. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!