Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányom 13 éves. Teljesen az...

Lányom 13 éves. Teljesen az internet rabja. Naponta 4 de olykor 6 órát is gépezik. Alig tudom "elrángatni" a gép elől. Teljesen megvagyok ijedve. Ez már függőség szerintem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. febr. 22. 19:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Mindenféle képen tenni kell ellene,húzd ki a kábelt,kódolt le a gépet,mindegy mit csinálsz de akadályozd meg,mert csak rosszabb lesz ha semmit nem teszel ellene.Hajrá :)
2014. febr. 22. 22:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is korlátozd le. Nem kell elrángatni, csak kikapcsolod a wifit vagy kihúzod a kábelt és kész. Kolléganőm reggel elvitte magával a billentyűzetet és az egeret a munkahelyére. Mondjuk a gyerek megoldotta....

De a korlátozás mellett segítsd, hogy valamivel lefoglalja magát. Sport, kézműveskedés, tánc, bármi.

2014. febr. 23. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:

ja, anyám nekem is elvette a klavit meg az egeret :)

adj neki házimunkát, fáraszd le, ha kell segíts neki tanulni, kérdezd ki a leckét.

ha mindezzel kész van, akkor 1 óra gépezés esténként engedélyezve.

ha lustul, kifogást keres a feladatok elvégzése helyett, akkor modem fiók aljára, gépen maximum word és excel ha szüksége van rá.

nem finomkodni kell vele, hanem lefektetni a szabályokat, és következetesen betartatni. valamit valamiért, ahogy jóanyám mondogatta kamasz koromban.

2014. febr. 23. 12:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is imádom a netet. De amikor 13-14 voltam szinte egyáltalán nem neteztem, aztán gimis koromban már engedte anyukám hogy napi 1-2 órát használjam, de akkor is csak tanuláshoz, vagy kis olvasáshoz, aztán kihúzta a kábelt.
2014. ápr. 16. 01:04
 15/16 anonim ***** válasza:
24%
Teljesen normális mennyiséget internetezik. Szálj le róla, és ne vegzáld.
2014. nov. 29. 19:06
 16/16 anonim válasza:
korlátozás:1 óra max pl,aztán ha nem megy el a géptől akkor teljesen el kell tiltani egy időre
2016. jún. 23. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!