Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Srácok ugye ez nem ijesztő? :D

Srácok ugye ez nem ijesztő? :D

Figyelt kérdés

Egy olyan lány vagyok, aki elég keményen ki mondja a véleményét, vagy amit gondol, de semmi rosszindulat nincs bennem, még azok felé sem, akik pl engem "bántanak". Csak egyszerűen visszaszólok.

Meg van egyfajta bunkó humorom, ez igaz, meg néha szarkasztikus tudok lenni. De rosszindulat aztán tényleg nincs bennem.

És eddig nem találtam olyan srácot aki ezt elviselte volna :"DD

Érdekelne mit gondoltok így erről :D 15/l

2014. febr. 21. 23:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
De amúgy mi? Ne hagyd félbe a mondatot, az flegmaság. :)
2014. febr. 21. 23:49
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Mosdatod a bunko paraszt énedet.
2014. febr. 22. 00:09
 13/16 anonim ***** válasza:
71%
a szarkasztikus rám is jellemző :D csak vannak, akik nem értik a poént és felháborodnak/hülyének néznek -.- na az az idegesítő viselkedés, nem a tiéd. 16/l
2014. febr. 22. 00:10
 14/16 anonim ***** válasza:
Gyűlöllek mert boldog vagy a hibáiddal. A gyűlöletem irigységből fakad. Igazából magamat gyűlölöm, de tebenned látom konkrétan amit utálok,ezért azt hiszem téged gyűlöllek. Egy dolognak örülök, hogy nem kell örökké élni.
2014. febr. 22. 01:37
 15/16 anonim válasza:
Az egyik barátnőm is ilyen, hát végül is egy darabig nincs semmi baj, ha az ember kimondja a véleményét, sőt sokkal jobb, mintha később visszahallanád másoktól, viszont van egy bizonyos határ, amit ha átlépsz, akkor az már sértőnek vagy bunkónak is számíthat és nem is gondolnád, hogy vérig sértesz vele valakit. Néha tudni kell megállni, nehogy később bajod legyen ebből. De ha beszólnak, nyugodtan szólj vissza és védd meg magadat.
2014. máj. 28. 17:06
 16/16 anonim válasza:
Nekem bejönne hogy őszinte vagy!
2015. nov. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!