Ne mondjátok már, hogy minden külföldön élő ember segítőkész, és előre nyitja neked az ajtót, és minden szép és csodás! Miért hazudja ezt mindenki?
Hogy a magyar bunkó, irigy, kapzsi, belefojtana egy kanál vízbe, az autósok leszorítanak stb...
És bezzeg a külföldiek, azok csodás emberek, előreengednek, előre köszönnek meg rendesek...
Na persze! Ezeket hallom az összes külföldre vágyó haveromtól! Úgy mondják ezeket, hogy egyik se volt több napot mint 3 külföldön!
De szerintük a külföldiek azok... azok aztán a megtestesült segítőkész emberek!
Ne mondjátok már, hogy ha kimegyek BÁRHOVA Nyugatra(azért szűkítsük a kört...) akkor ha felszállok a metróra 5 ember fog egyszerre felpattanni hogy átadja nekem a helyét! Ha leejtem a fagyim, másik 3 ember fogja felajánlani, hogy vesz nekem egy újat, és mindenhol rám mosolyogva előre fognak köszönni az utcán az emberek!
Mert a haverok elmondása szerint ilyen népség él ott nyugaton.
Kérdezem: Miért kell ezt hazudni? Mind tudjuk, hogy ilyen NINCS! tök mindegy hol laksz, nem fognak előre engedni, a boltban, és meghívni egy kávéra mellé vad idegenek!
Vagy mégis? Nem hiszem, hogy minden külföldi ember egy álom lenne!
Miért? van valakinek tapasztalata(minimum pár hónap külföldön, Nyugaton eltöltött idő) hogy annyira de szuper jó fej az emberek 99,9% százaléka éjjel-nappal bárhol?
Szeretnék igaz történeteket, ha valaki tud írjon!
Mert addig én nem fogok hinni egy szóbeszédnek sem!
Nekem is az a tapasztalatom, hogy ezek általános emberi tulajdonságok, mindehol van ilyen (külföldön is hallottam, h irigykednek egymasra rokonok, keresztbe tesznek, lehúzzák a turistákat stb).
Meg szerintem az ilyen "külföldön mindenki normálisabb" szöveget hangoztató embereknél en js ezt tapasztaltam, hogy abból ítélnek, hogy voltak pár napot, illetve ez a sok negatív tapasztalat az ő tapasztalatuk, hogy ők milyen embereket vonzanak maguk köré.
Én itthon is tapasztaltam eloreengedest boltban, mar gyerekkoromban is, en is megteszem másnak, ha keveset vasarol. Tegnap egy neni a postan eloreengedett, mert latta, hogy beteg vagyok (igaz mások előtte nem és nagy sor volt). Orvosnal is latom, h a kisgyerekeseket sokszor előre engedik. Szóval szerintem ez fugg attól, hogy ki milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!