Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldön élő magyarok! Ti...

Külföldön élő magyarok! Ti ezt hogyan látjátok?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több internetes fórumon többek között itt is olvasom, hogy külföldön jobbak az átlag fizetések és a munka mellett még a szórakozásra is jut idő és ami nagyon meglepett az az, hogy egyre több helyen hangoztatják azt, hogy rendesebbek, kedvesebbek az emberek. Könnyebb ismerkedni és nem olyan bunkók az emberek. Ennek mennyi a valóság alapja?

2014. febr. 21. 18:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ezekbe a járgányokba azt szeretem, mikor a főúton vagánykodnak a kemény 10 km/h-s sebességükkel :D
2014. febr. 21. 20:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Én meg azt bírom nagyon amikor bejönnek vele a tesco-ba, dudálnak ezerrel mert ő ugye haladni akar, majd megáll,kiszáll belőle, és a legfelső polcról veszi le az árut ami az elérhető alsó polcon is van.. Ha tolatnak, hátra se néznek, csak tolatnak.. Mindegy ki van mögötte, ki nincs, már pedig ők akkor is tolatnak..:)
2014. febr. 21. 20:10
 13/16 anonim ***** válasza:
Na, én lefejeltem volna, mint vakondot a rotakapa!Örülne a vén gyökér, hogy ott van a külföldi és dolgozik, adózik, az ő forintjai is benne vannak a sz@ros nyugdíjaban.Ha csak turista akkor is ott fizet, míg ott tartózkodik, a turizmusból is jön a pénz ugyanis.Ha ott tanul, ott fizeti a tandíjat, szintén hasznos.Egyszerűen nem értem, hogy lehet ekkora tajparaszt valaki, hogy ennyit nem bír megérteni?!Na az ilyen megérdemelné, hogy őt is páros lábbal rúgják ki, ha átteszi a lábát más országba!
2014. febr. 21. 20:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Minimalberbol kulfoldon sem jo az elet, jo fizetessel meg otthon is elvagy. A kulonbseg amit en eszrevettem az a munkaltatok hozzaallasa az alkalmazotthoz. Ahol eddig en dolgoztam szinte mindenhol emberszamba vettek minket es nem droidnak mint otthon. Mi a mostani helyemen pl tobbet viszunk haza mint a managereink nagy resze, megsincs semmi negativ hozzaallasuk a dologhoz.
2014. febr. 21. 20:51
 15/16 anonim ***** válasza:

leszögezem hogy nem éltem még külföldön, de turistaként jártam pár országban. persze, kedvesek voltak velem az emberek, mert végtére is pénzt vittem hozzájuk...

nos, úgy gondolom hogy az egész hozzáállás kérdése.

nyekereghetnék azon hogy mennyi a sutykó ember itt Magyarhonban, csak mert egy neveletlen illető nem köszönt, nem kért bocsánatot mikor a lábamra lépett, stb stb.

tudni kell az ilyet lexarni, különben tényleg depressziós leszel. biztos bennem van a hiba, de egyszerűen ki nem állhatom mikor valaki panaszkodik, 60 évesen már temeti magát, vagy folyton hibáztat valakit az elcseszett életéért.

nekem is lenne 1000+1 okom a vinnyogásra, de attól még nem változna semmi. tisztában vagyok vele hogy mások Maseratival járnak és Rolex húzza a csuklójukat, viszont azzal nem leszek több ha fikázom és okolom őket a saját nyomoromért.

itt is lehet ismerkedni, itt is lehet találni kedves normális embereket, akik pozitív momentumokkal töltik meg a napjaidat. kérdés hogy kire-mire fókuszálsz.

2014. febr. 21. 23:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt a 7. válasz az enyém:

http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..

A munkával kapcsolatban nekem az álláskereséssel van jó tapasztalatom kint. Otthon a 40 feletti munkavállaló, a kisgyerekes nő, a szülés előtt álló fiatal nő az gyakorlatilag a leprás kategória. Az interjúk otthon néha a vicc kategóriába estek, az volt még a legnormálisabb, amikor belga meg német interjúztatott. Na ők nem is lovagoltak azon, hogy gyerekeim vannak mint a másik cégnél a magyar.

Itt korrekt interjúk voltak, rendesen letesztelték a tudásom. A munkaidő és leterheltség is elég emberi. Ebben a hónapban túlóráztam fél órát. Otthon egy hónapban záráskor simán összeszedtem 5-15 órát egy hét alatt.

2014. febr. 22. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!