Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Külföldön élő magyarok, ha...

Külföldön élő magyarok, ha hazajönnek szülni, milyen juttatást kapnak?

Figyelt kérdés
Kint dolgozik, viszont ugye itthon nincs bejelentett munkahelye...
2013. szept. 26. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak gyest és csp-t, de nem vagyok benne biztos. Illetékes helyen kellene megkérdezni.
2013. szept. 26. 08:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom melyik külföldi országról van szó, de szerintem az ellátás és az anyagi juttatás jobb külföldön mint magyarországon. Én németországban élek, szültem és innen kapom a juttatásokat. A magyarországi gyessel és családi pótlékkal az ember kitörölheti a s*ggét sajnos. Nekem jó volt az is hogy mindenhol emberszámba vettek úgy a terhesgondozás alatt mint a kórházban. Magyarországon ez akkor van ha van fogadott orvos és súlyos pénzösszegekkel van tömve a zsebe.
2013. szept. 26. 08:50
 3/3 anonim ***** válasza:

ha külföldön él akkor gyes és családi se jár.

azok is csak annak járnak akik itthon is élnek, lakcímkártya kell hozzá.

amúgy a 2. válaszolónak nagyon igaza van, ha kint él, kérjen onnan, ha másért nem, már csak az összegért megéri.

2013. szept. 26. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!