Mit gondoltok erről, vannak így mások is?
Figyelt kérdés
Huszonéves szoboszlói srác vagyok.Olyan lányt keresek aki tudja kezelni és nem gond neki a helyzetem.Kezd zavarni hogy még nem volt semmi,idősödve egyre nehezebb lesz.Ennek oka talán csak annyi hogy bevagyok zárkózva,nincs kivel beszélnem,eljárnom.Nehezen barátkozok,akit megszeretek ahhoz általában ragaszkodok.Lányokkal sosem tudtam elbeszélgetni,nem kezdeményeztem.Ha valaki megtetszik nagyon zavarba jövök,már csak ha a közelemben van.Ha meg kell szólalni érződik a beszédemen is ez a zavartság.Előre tartok tőle mit gondolnának hogy még nem volt kapcsolatom.Ez a tapasztalatlanságom gátol bárminemű kapcsolat kialakításában.Biztos sokan vannak ezzel így mindkét nemből. Már ha leírtam megkérdezem.2014. febr. 21. 12:28
11/14 A kérdező kommentje:
Az vagyok.Aki nem szimpatikus külalakra azzal nyilván nem fogok ágyba búlni.
2014. ápr. 3. 21:39
12/14 anonim válasza:
Az átlagos kiváló. A szimpátiának semmi köze a testalkathoz.
13/14 A kérdező kommentje:
Igazad van.Ez esetben rossz szót használtam.Viszont a vonzalom a nemi vágy esetében összefügg a testi adottságokkal.Az átlagos pedig aligha lehet tökéletes.
2014. ápr. 5. 07:33
14/14 A kérdező kommentje:
Az eddigi hozzászólók közül vannak lányok akik helybeliek,és szívesen találkoznának?
2014. aug. 2. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!