Mit gondoltok erről, vannak így mások is?
Túlságosan rágörcsölsz az egész barátnő-témára. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi, csak őket mindenféle h*lyeség is érdekli, mint a cipők vagy kabátok. De ugyanúgy szeretik a filmeket, a jó kajákat, a sört, tudnak böfögni és kockulni.. Na amit ebből ki akarok hozni, hogy ne úgy akarj megközelíteni egy lányt, hogy te most jól odamész és felszeded, és ha sikerül, akkor elveszed, és ő lesz gyerekeid anyja, mint valami rossz filmes klisé. Csak barátkozz. Ahogy egy sráccal is tennéd. Dumáltok, lazultok, olyan dolgokat csináltok amit te is szeretsz, és ha szívesen csináljátok ezeket együtt, akkor idővel átalakulhat egy romantikus kapcsolattá.
Te is írtad, hogy “Nehezen barátkozok,akit megszeretek ahhoz általában ragaszkodok”. Ugyanígy kell a lányokkal is. Ahogy némelyik fiúval is összebarátkoztál, menni fog ugyanúgy lányokkal is.
A többi majd jön magától.
Vannak olyan típusú lányok, akik szeretik ezt a fajta kihívást. Nagyon jó érzés, ha segítesz feloldani gátlásokat másokban, és így teljesen új dimenziók nyílnak meg ugyanazzal a személlyel kapcsolatban. Remélem találkozol egy ilyennel, és megjön az önbizalmad is!
(amúgy én is ilyen vagyok, ha nem laknál ilyen messze tőlem, és nem lennék most foglalt szívesen találkoznék veled :))
Ezt jó volt olvasni,szívemből szóltál.Sokfélék az emberek,minden típusnak megvan a megfelelő párja.Nyilván a hozzád hasonlóak is fellelhetőek valahol.Sok valóságalapja van annak amit írsz,ha olyan mellé kerülök aki megért,ismer,elfogad,tud segíteni hogy fejlődhessek,mintha rögtön kicseréltek volna,más ember leszek mellette.
Felnézek rád amiért ilyen vagy és irigylem
Biztosan vannak igy mások is, nem te vagy az egyedüli elveszettnek hitt eset a föld kerekén. :)
Lástd azokat, akik még 40-50 évesen is az anyjuk mellet élnek.
Nem tudom, mi okozhatja a gátlásodat a lányokkal kapcsolatban, ők is emberek (vagy angyalok), és nem pedig valamilyen speciális faj. Szerintem nagyon rágörcsölsz erre a témára, biztosan sokat gondolkodtál rajta máskor is, és ez a gátlásosság már tudatalatt benned van. Plusz, még elég tapasztalatlan vagy, úgyhogy ebből a szempontból érthető az idegességed.
Kösz szépen,lehet ebben a tudatalattiságban valami,erre még nem gondoltam.Annak ellenére hogy kicsit rágörcsölök és foglalkoztat a téma.
:-) Egy kaszt de talán másabbul vannak beállítva.
Hogy angyalok?Ezek szerint akad egy-kettő.
"nekik átlagos külsejűnek tűnsz így nem vonzódnak hozzád szexuálisan."
Nagyon tapasztalatlan vagy te még... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!