Mit gondoltok erről, mi lehet ez, vagy mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Az a problémám, hogy mindig is féltem a férfiaktól. Sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam az erősebb jellemű lányok társaságában, ugyanakkor nem mondanám magam leszbikusnak sem, mert szexuálisan nem vonz a női test. A kamasz kor fantáziálgatások hercege is mindig férfi volt, de jellemtelen karakter. Nem volt kidolgozott férfi ideálom. Mostanság is inkább lányok társaságát keresem, valahogy ösztönből kerülöm a férfiakat. Apámmal jó a kapcsolatom, családban sosem bántottak. A gyerekkoromban a velem egykorú fiúk viszont állandó célpontnak tekintettek, ha piszkálni akartak valakit. Nem tudom, hogy ez kihathat e ennyire a szerelmi életemre. Igazából nem tudom mi lehet ennek hátterében, de ha csak ez az oka, azt nagyon... szánalmasnak érezném, mert mindenkit bántanak legalább egyszer gyerekkorában. Szóval el nem tudom képzelni, miért lettem ilyen.2014. febr. 16. 21:49
1/1 anonim válasza:
Nagyon is kihathat. Nem vagyunk egyformák. Nem egyformán éljük meg ezeket a dolgokat. Úgy látszik nálad ezek a bántások mély nyomot hagytak és nem tudod elfelejteni. Én 22 éves vagyok és tisztában vagyok azzal, hogy a mai világban mennyire nehéz egy igazi "álompasit" találni, aki minden tekintetben tökéletes. A leírtak alapján úgy gondolom te is erre vágysz. Azt javaslom ne félj ismerkedni, ne félj nemet mondani! Előbb-utóbb csak rád talál a fiú akire vágysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!