Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért csak ők védtek meg mindig?

Miért csak ők védtek meg mindig?

Figyelt kérdés

Miért van hogy a magyarok nagyon ritkán védik meg a másikat?

Nagyon félénk,csendes típus vagyok és általános iskolába meg most középiskolába is kifogtak és piszkáltak sokat.

És senki nem szólt rájuk csak a cigánylány állította le most is az osztálytársaimat hogy ne bántsanak.Mindig a cigányok védtek meg.(Én is magyar vagyok,mielőtt valaki mondaná.)

A magyarok miért nem védenek meg?

15/L

2014. febr. 20. 12:30
 1/5 anonim ***** válasza:
A "magyarok" nagyon zagyva népség, mindenféle keverék eltérő érdekekkel, kevés összetartással.
2014. febr. 20. 12:42
 2/5 anonim ***** válasza:
A magyar emberek módszeresen le lettek aljasítva az elmúlt közel 200 évben. Hamis történelem oktatással, a magyarsághoz nem illő erkölcsi oktatással, a folyamatos negatív légkör keltésével, és így bár az emberek nem tudják de érzik, hogy valami nincsen rendben, de tenni nem tudnak ellene, mert a gondolkodástól is elvannak már szoktatva. Élvezetet aztán az emberek mások sanyarúságából szereznek, azok is akik piszkálnak, és akik nem védenek meg de élvezik a látványt. A cigányok meg nem kaptak olyan kultúrprogramot mint a magyarok erkölcsiségből így a saját házuk tájáról hozzák amit tudnak, és a természetből kifakad a jóság. A műviségből pedig a halál, és rothadás.
2014. febr. 20. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdező és a cigánycsaj verekedett is érted?
2014. febr. 20. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy megvédtek. Engem meg ők piszkáltak. Ritka normális cigányokkal járhatsz egy osztályba, mert ők is előszeretettel aláznak mindenkit, aki nem olyan , mint ők.
2014. febr. 21. 07:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindig mindenhol, bármelyik országban csak a kisebbségnek van szüksége összetartásra. Az őshonosok sehol nem tömörülnek hordákba.
2014. febr. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!