A humorérzék mitől függ?
Figyelt kérdés
Sem apám, sem anyám nem egy humorzsák. Apám családja egyáltalán nem, anyám 8 testvére (nem cigányok vagyunk, csak ők mind 70-75 éve születtek, amikor még nem létezett családtervezés) közül is csak az egyik szerette a vicceket. Én mindezek ellenére nagyon szeretek nevetni, imádom a jó humort, és szinte fizikai fájdalom kerülget, ha hosszabb ideig savanyújóskákkal vagyok körülvéve. Szóval akkor nem a genetika tehet erről?
Mielőtt ilyen ötletekkel bombáznátok, megjegyzem: kizárt, hogy nem az apám nemzett, mert külsőre annyira hasonlítunk (pardon, múlt idő, hiszen már régen meghalt), hogy le sem tagadhatott volna.
2014. febr. 19. 16:05
1/3 anonim válasza:
Kreativítás, dözítés, ember-ismeret és nyílván kell, hogy érdekeljen a dolog. Szerintem ezek bárkiben kialakulhatnak, nem hinném, hogy örökletes. Amú biztos, hogy az apád nemzett, hacsak nem klónoztak (tudom, hogy nem úgy értetted, de köcsög vagyok és gonosz kacaj)
2/3 anonim válasza:
Nem tudom,de én nagyon humoros vagyok bizonyos körülmények között,bizonyos emberekkel,viszont a legtöbb ember egy mogorva,életunt egyénnek tart.A humort pedig nem lehet örökölni,az nem egy örökölhető dolog,ahogyan a művészi érzékenység sem ...
3/3 anonim válasza:
Intelligencia, meglátások, kreativitás, tapasztalat, ösztönösség.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!