Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A humorérzék mitől függ?

A humorérzék mitől függ?

Figyelt kérdés

Sem apám, sem anyám nem egy humorzsák. Apám családja egyáltalán nem, anyám 8 testvére (nem cigányok vagyunk, csak ők mind 70-75 éve születtek, amikor még nem létezett családtervezés) közül is csak az egyik szerette a vicceket. Én mindezek ellenére nagyon szeretek nevetni, imádom a jó humort, és szinte fizikai fájdalom kerülget, ha hosszabb ideig savanyújóskákkal vagyok körülvéve. Szóval akkor nem a genetika tehet erről?

Mielőtt ilyen ötletekkel bombáznátok, megjegyzem: kizárt, hogy nem az apám nemzett, mert külsőre annyira hasonlítunk (pardon, múlt idő, hiszen már régen meghalt), hogy le sem tagadhatott volna.

2014. febr. 19. 16:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Kreativítás, dözítés, ember-ismeret és nyílván kell, hogy érdekeljen a dolog. Szerintem ezek bárkiben kialakulhatnak, nem hinném, hogy örökletes. Amú biztos, hogy az apád nemzett, hacsak nem klónoztak (tudom, hogy nem úgy értetted, de köcsög vagyok és gonosz kacaj)
2014. febr. 19. 16:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de én nagyon humoros vagyok bizonyos körülmények között,bizonyos emberekkel,viszont a legtöbb ember egy mogorva,életunt egyénnek tart.A humort pedig nem lehet örökölni,az nem egy örökölhető dolog,ahogyan a művészi érzékenység sem ...
2014. febr. 19. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Intelligencia, meglátások, kreativitás, tapasztalat, ösztönösség.

Szerintem.

2014. febr. 20. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!