Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 100 boldog nap kihívás? (lent)

100 boldog nap kihívás? (lent)

Figyelt kérdés
van ez a feladat, hogy legyünk 100 napig boldogak. (azoknak, akik nem tudják miről van szó: [link] van olyan, aki bevállalta? nem teljesen világos, hogy mit is kell csinálni. addig oké, hogy keresünk minden napban valami jót és lefényképezzük. ezután fel kell tölteni valahova, vagy elég elküldeni e-mailben a címre? ha e-mailben küldjük akkor is szükséges a hashtag? és küldtek vissza a regisztráció után e-mailt, mert én nem kaptam semmit? :-??
2014. febr. 18. 21:00
 1/8 MrPifta ***** válasza:
100%
én már 25 éve boldog vagyok
2014. febr. 18. 21:23
 2/8 anonim ***** válasza:
53%
Aranyos dolog sajnos nem ismerem sajna a dolgot:(
2014. febr. 18. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
53%
Nekem ez most nagyon megtetszett, holnaptól el is kezdem! :) elég elküldeni az email címre is a végén a regisztrációnál be lehet jelölni, hogy hová fogok küldeni (facebook, twitter, instagram, email, stb.) :)
2014. febr. 18. 21:37
 4/8 A kérdező kommentje:
utolsó, köszönöm szépen :)
2014. febr. 18. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
... mennyi elkeseredett próbálkozás ...
2014. febr. 19. 09:26
 6/8 anonim válasza:

utolsó hozzászólónak, valószínű te vagy a legkeserűbb ember, ha ilyet írsz :)

amúgy jó kis játék, szerintem próbáld ki

2014. febr. 19. 17:44
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Az "utolsó" vagyok, aki állítólag nem boldog. :D

Nálam optimistább, boldogabb, kiegyensúlyozottabb emberrel nem sűrűn találkozol (de azért lehet), és az a probléma, hogy a boldogság belülről fakad. Ez a megosztósdi jelenti pont azt, ami miatt már nem is tartalmas a boldogság, mivel csak azért vagyok boldog, mert a megosztás után azt érzem... Ez placebó boldogság, vagy valami hasonló. Ezért hívom elkeseredett próbálkozásnak, mert így senki nem találja meg azt, ami igazán, belülről fakadóan, viszonylag (vagy tuti) hosszútávon boldoggá tenné az illetőt. A boldogság olyan, amit mindenki magának kell átélni, birtokolni, érezni. A megosztás miatt lett az egész ötlet "elkeseredett próbálkozás". Mint valami fogyókúra...

2014. febr. 19. 20:07
 8/8 anonim válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Mi a helyzet azzal, aki emailben küldi el? Az nem osztja meg senkivel, csak kap egy feladatot, hogy 100 napig lefotózza, ami/aki éppen aznap boldoggá tette. Szerintem bárki lelki fejlődésének jót tesz, főleg, aki inkább letargikusabb ember és imád jajveszékelni. Nincs megosztás, csak egy tükör a 100. napon, hogy ÉLVEZD AZ ÉLET APRÓ ÖRÖMEIT.

2014. máj. 27. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!