Mitol remeg a nyakam?
Figyelt kérdés
Eddig mindig elpirultam, de mar egy ideje azt vettem eszre , hogy ezt felvaltja neha a nyakremeges. Akkor mar inkabb a pirulast valasztanam, mert ez nagyon zavaro. Veletek volt mar hasonlo? Hogy szabadulhatnek meg tole, es mi lehet az oka? Ez szorongaskot jon elo. Ertelmes valaszokat lecci! :)2014. febr. 15. 14:05
1/1 anonim válasza:
a nyaki, felületes verőér intenziv, hipertóniás pulszációja kiválthat nyakremegést is fizikai emocionális, endogén és egzogén faktorok hatására leggyakrabban sajnos patológiás etiológia áll a háttérben, sajnos nemtudom rövidebben, tömörebben és egyszerübben ennél elmagyaráni, remélem segitettem.
Egy orvostanhallgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!