Ilyen kiutesek (?! ) jelentek meg az arcom es a nyakam kozott. Mik lehetnek ezek es mitol? (kep mellekelve)
Figyelt kérdés
Kicsi koromban allergias voltam a tojasra, es pont mielott megjelentek, tojast ettem. Attol lehet? Azelott nem volt.
Esetleg most jott meg a menzesem is, talan az az oka ?
Segitsetek!! Mit tudnek csinalni, hogy elmuljon?
2010. febr. 2. 15:03
1/6 anonim válasza:
Nem tudom hány éves lehetel, a fotó alapján még tinédzsernek tűnsz. Ezek a pattik inkább más eredetűek, mert gennyes pöttyök vannak a közepén. Az allergia nem így néz ki. Keress fel egy bőrgyógyászt. És ne nyomkodd őket, mert heg maradhat a helyén.
2/6 anonim válasza:
hét ezek sztemis pattanások. és nem allergiás kiütések.
3/6 A kérdező kommentje:
2010. febr. 2. 15:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyszerű pattanások, tuti nem allergia.
5/6 A kérdező kommentje:
17 eves vagyok.
Menzesz elott mindig van egy ket pattim, de tenyleg csak egy-ketto. Sose volt ilyen sok pattim. Es most igy egybol, egyik naprol a masikra jelentek meg. :S
2010. febr. 2. 15:20
6/6 anonim válasza:
nemtudom nemtudom 7 eves kerdes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!