Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi kiábrándító...

Szerintetek mi kiábrándító egy emberben? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy odamegy hozzátok egy tök idegen ember ismerkedni, barátkozni. Mik azok a külső vagy belső tulajdonságok amik miatt inkább nem ismernétek meg, nem beszélnétek vele?

De ha van más helyzetből is tapasztalatotok akkor azt is nyugodtan megírhatjátok!

2014. febr. 14. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
egy bilizó helyen, diszkóban stb még ok, de utálom mikor az utcán odajön valaki pofázni olyan dolgokról, ami nem érdekel és meg sem kérdez, hogy zavarom-e vagy bármi. Ez vidéken ritka, de Pesten borzasztóan sok, ami idegesítő...
2014. febr. 14. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
ha ott a cigi a szájában/kezében... oké, hogy kemény vagyok, de utálom a cigifüstöt
2014. febr. 14. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Nehezen viselem, ha indokolatlanul sokat beszél, nincs igazán tartalma, sok fölösleges töltelékszava van, és elviselhetetlen, ha trágárul beszél.
2014. febr. 14. 21:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha pia vagy cigiszaga van, akkor elöttem már el van ásva - mindkét szag annyira undorít, hogy 2 m-en belül rosszul vagyok töle (ténylegesen, nemcsak átvitt értelemben)

Ezen kivül az rendkívül visszataszító, ha valaki trágár szavakat használ, még akkor sem igazán tudom elfogadni, ha felhúzta magát valamiért, de akinek ez "stilusa", azzal nem állok szóba.

Ami még nem igazán müködik, ha buta, tájékozatlan ember - mert akkor nem tudok mit kezdeni vele.

2014. febr. 14. 21:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem őszinte,ha hazudik,ha felsőbbrendűnek hiszi magát
2014. febr. 14. 22:46
 6/8 anonim ***** válasza:

mivel elég gyanakvó típus vagyok, így nem szívesen fogadnám a közeledését, akármilyen jól szituáltnak és intelligensnek is néz ki.

nem szeretek utcán ismerkedni, mert úgy nem leinformálható az illető.

néha szívesebben beszélgetek egy szerencsétlen csövessel, legalább tudom hogy mire számíthatok.

2014. febr. 14. 23:45
 7/8 *Nekomimi* ***** válasza:
Engem borzasztóan idegesít, ha egy ismeretlen túlságosan közel jön hozzám és úgy beszél, belép abba a bizonyos intim szférába. Ezen kívül még talán az alkoholszag és a testszag ami zavar. A belső tulajdonságoknál pedig ha csúnyán beszél. Egy két trágár szó még belefér, mert néha nekem is becsúszik 1-2 csúnya szó, szóval emiatt nem ítélhetek el senkit. Mi is van még? Más nincs. :D
2014. febr. 14. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:

Hm...sok minden közrejátszhat.

Én például ki nem állhatom azt, ha valakinek minden második szava a b..meg. Szerintem ez nagyon kiábrándító, kulturálatlan, és irritáló tud lenni, és sajnos volt szerencsém már ilyenekkel találkozni.

Sok embernél taszító lehet az, ha valaki indokolatlanul (ha csak 2 centire áll, akkor is) szinte kiabál beszéd helyett, vagy rögtön olyan kérdésekkel indít, amik nem tartoznak azért mindenkire. Külső tulajdonság lehet például az igénytelenség. A cigaretta más kérdés, mert azt lehet kulturáltan, és bunkón is csinálni. Engem például taszít az, akinek masszív pia szaga van.

Persze embere válogatja, hogy kinek mi számít kiábrándító kategóriának.

2014. febr. 15. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!