Hogy lehet az, hogy ha valami bánt (vagy megbántottak) akkor addig bánt amíg nem sírok miatta? (Bővebben lent)
Ma is megbántott valaki és nagyon zavar de tudom, hogy este (általában fürdés közben sírok mert lemosom vízzel és semmi nem látszik utána) amikor majd sírni fogok (nem is nagyon bírom tovább csak napközben tartottam magam olyankor kiengedem az érzelmeim) minden elmúlik.
Vagy ha tönkremegy valamim amit magyon szeretek akkor nagyon zavar és bánt de sírás után már inkább elviselem.
Mindent a sírás old meg soha nem sírok mások előtt igyekszek ilyen érzelmeket elfojtani mások elől belül nagyon fáj de kívül boldognak látszom aztán este (ha történ vmi, nem minden nap sírok de heti 1-szer biztos) halkan könnyezve mindent kiadok és utána tényleg jobb boldog vagyok és nem fáj annyira.
13 éves vagyok lány lehet a korom miatt (serdülés stb)?
Mitől lehet ez?
Normális ez az egész?
És az, hogy ennyire érzékeny vagyok (egy szóval meg lehet bántani)?
Mit javasoltok?
A sírás tényleg levezeti a feszültséget. Inkább akkor lenne baj, ha nem tudnál sírni, így nem tudnád kiadni magadból a sok stresszt és negatív érzelmet - a depresszió legdurvább fajtájába ia beletartozik, hogy az adott ember már nem képes sírni. Az is igaz, hogy serdülőkorban nagyobb érzelmi hullámokon mész keresztül (hormonváltozások miatt, stb.). De ha úgy érzed, a sok téged bántó dolog már napközben is túl megterhelő, akkor elgondolkodhatsz rajta, hogy milyen más módon dolgozhatnád fel őket, esetleg hogyan lehetnél kicsit "keményebb", hogy lepergesd a bántó dolgokat már nappal. Egyébként én pl. nem sírok olyan gyakran, pedig néha szívesen tenném, mert én is megkönnyebbülök tőle (és még méregtelenít is! :D), de hát nem sírhatom el magam mindenen, akkor mindenki simán átgázolhatna rajtam az életben.
Ha zavar, remélem, kinövöd majd, de szerintem serdülő korban a legtöbb lány többet sír, úgyhogy valószínűleg te ia ezen a teljesen normális korszakon mész keresztül.
Remélem pár éven belül kinövöm.
Milyen levezető dolgokat tudsz ajánlani (esetleg privátban beszélgethetnénk egy kicsit)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!