Ilyenkor én hogyan segíthetnék neki? Hibásnak is érzem magam miatta.
Iszonyat ciki dolog történt meg a legjobb barátnőmmel. Három hónappal ezelőtt szerelmi csalódása után 2 hetet az édesapjánál Párizsban töltöttünk. Én is mentem vele, aminek a fő oka az volt, hogy féltem, esetleg kárt tesz magában.(Erre nem egyszer volt már példa).
Utolsó előtti napon történt délután, én elmentem várost nézni, még utoljára. Ő nem tartott velem,inkább otthon maradt.Mire hazaértem olyan takonyrészeg állapotba került, hogy minden áron bulizni akart. Én lefektettem, úgy tűnt, elaludt, elmentem a mosdóba, mire visszaértem, eltűnt. 5percre volt tőlünk egy szórakozóhely, útba odafelé kaptam el. Megakadályozni nem tudtam benne, így bementem vele.Ugyan több alkoholt nem kapott már, de még így is elég volt benne, hogy hülyeséget csináljon. Három percre fordultam el, és már nem találtam sehol. Fél órába telt előkeríteni,utána hazavittem. Két hete vallottabe nekem, mi volt.Találkozott egy sráccal, és totál romantikus módon a kocsiban magáévá tette. Na most a legnagyobb ciki pedig az, hogy a barátnőm terhes. Időben pont oda vezethető vissza, és sajnos a megszakítás már nem lehetséges. Igen későn is vette észre, meg a barátnőm nem is az a figyelmes típus. De ha az anyja ezt megtudja, eltöri a derekát. Most valamilyen szinten mázlija, hogy kicsit testesebb,mert nem mondja meg róla senki,hogy gyermeket vár. Hogyan tudnék segíteni neki? Tudom, nem az én bajom, meg ha megcsinálta magának a bajt, jöjjön is ki belőle egyedül,de valamilyen szinten hibásnak érzem magam, mert nem vigyáztam rá eléggé.Minden áron hozzám akar költözni, de mivel én is a szüleimmel élek még,ráadásul két 4 éves kisteóm van, kb lehetetlen. Köszi előre is! 22/L
És az apja? Ő ott se volt 2 hétig?
Ha téged kérdeznek, mondd el h így történt, majd te leszel a jótündér-keresztanyuka.
Javasold h ha lány lesz, legyen a neve Leokádia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!