Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire paraszt?

Figyelt kérdés
Pár honapja elkezdtem edzésekre járni,az edzom azonban,mint utolg kiderult,egy bunko buta paraszt,aki minositi az embereket mások elot ott helyben az edzésen lenyerít,ezt miértnem csinálod úgy meg azt és nekem ebbol elegem van.én ezt nembírom lelkileg.ígyis izomtúlterhelésem van miatta...gondolkozom,hogy otthagyom a p.be az egészet..ti mit tennétek?:( kérlek segítsetek..
2014. febr. 11. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szerintem se vagy köteles eltűrni, te fizetsz és a pénzedért te nem ezt szeretné kérni. add tudtára, hogy ilyen körülmények között nem vagy hajlandó tovább folytatni vele a munkát, vagy megváltozik vagy edzőt váltasz. bár ha mondjuk én valakiben már csalódtam így, utána már ugyanolyan "undorral" mennék, mert bennem vannak az átélt élmények vele kapcsolatban...
2014. febr. 11. 16:42
 12/14 A kérdező kommentje:
undorral megyek minden hétvégén a rohadt edzésekre,igen.de ha abbahagyom,hallgathatom anyámat,hogy nincs kitartásom semmit illetoen blablabla..aztán a feleségét is,hogy jártam edzésekre csak nembírtam a kiképzést és otthagytam stb.amit szintén nincsk edvem hallgatni...:( szerintetek mit tegyek?azse oké,hogy ahova kikapcsolodni mennék,oda undorral megyek és gyomorideggel,hogy ma már megint miért fog lebaszni..csak az a szitu,hogy nemcsak velem csinálja,hanem mással is..és néha már nem kiabál,hanem szo szerint ordít,ha valami nincs ugy,ahogy o akarja..
2014. febr. 11. 18:02
 13/14 anonim ***** válasza:

utolsó hozzászóló vagyok!

és mit érdekel mások véleménye téged? magaddal foglalkozz, mikor érzed jól magad... senki más nem érezheti azt, amit te... engem tuti nem érdekelne főleg az edző feleségének a véleménye... miért, ki ő neked? barát, rokon? vagy nem értem, neki mi köze hozzá

2014. febr. 11. 18:16
 14/14 A kérdező kommentje:
csak én felnézek rá valamilyen szinten és ezért..:( néha tulságosan is érdekel mások véleménye
2014. febr. 11. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!