Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet valaki ennyire...

Hogy lehet valaki ennyire paraszt?

Figyelt kérdés
Pár honapja elkezdtem edzésekre járni,az edzom azonban,mint utolg kiderult,egy bunko buta paraszt,aki minositi az embereket mások elot ott helyben az edzésen lenyerít,ezt miértnem csinálod úgy meg azt és nekem ebbol elegem van.én ezt nembírom lelkileg.ígyis izomtúlterhelésem van miatta...gondolkozom,hogy otthagyom a p.be az egészet..ti mit tennétek?:( kérlek segítsetek..
2014. febr. 11. 12:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Milyen edzés? Sport? Vagy hobbiból csinálod?

Ha hobbi, akkor menj el máshova, keress mást. Muszáj hozzá edző?

Egyébként az edzőnek az a dolga, hogy szóljon, ha valamit nem jól csinálsz, illetve motiváljon, mert tudja, hogy többre vagy képes, akkor is, ha te úgy érzed, hogy nem. Persze nem mindegy, hogy ezt milyen stílusban teszi meg.

2014. febr. 11. 12:47
 2/14 A kérdező kommentje:
hobbibol csinálom.az oké lenne,ha motiválna,mondja is meg,ha valami nem jo,de nek iabáljon,nyerítsen meg minosítsen kulonbozo stílusokban..
2014. febr. 11. 12:49
 3/14 anonim ***** válasza:
64%
Ha hobbi és fizetsz érte, akkor nyugodtan küldd el melegebb éghajlatra, hozd tudomására, hogy azt csinálja, amiért fizetsz és egye tudomásul, hogy te vagy a munkaadó és megrendelő, ő pedig a munkavállaló.
2014. febr. 11. 12:54
 4/14 A kérdező kommentje:
soksok évvel fiatalabb vagyok tole és azért nemleszek vele tiszteletlen,csak félek otthagyni az egészet,mert aztán hallgathatom a dumát h akkora beleéléssel kezdtem mostmeg abbahagyom blablabla..:((
2014. febr. 11. 12:55
 5/14 anonim ***** válasza:

De milyen edzés?

Egyedül nem tudod csinálni? Vagy egy haverral?

Muszáj hozzá edző?

2014. febr. 11. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ember, fizetsz érte. Ha nem tetszik, otthagyod.
2014. febr. 11. 13:08
 7/14 anonim ***** válasza:
De mi az, h "nyeritsen"? Meg lenyerit???
2014. febr. 11. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Biztosan egy nagyképü és mindenkit alulrendeltnek tart.Nincs másik hely és elmész oda edzésre?
2014. febr. 11. 13:23
 9/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert fiatalabb vagy, nem jelenti azt, bármit el kell tűrnöd egy idősebbtől. ha lenyeríti a fejed és ordítozik veled, bunkó és rajtad tölti ki a pitiáner haragját, akkor jogos a vissza-agresszió is, és jogos az is, hogy ha te fizetsz az edzésért, akkor leordítod a fejét és elhúzol, vagy szó nélkül elhúzol máshova.

Ne csak panaszkodj, kisember! Tanulj meg cselekedni és kiállni magaért! :)

2014. febr. 11. 13:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Ezt nem kell eltűrnöd, hiszen nem az olimpiára készít fel, hanem elméletileg kikapcsolódni jársz oda, amiért ráadásul fizetsz is. Mondd meg neki, hogy máson élje ki ezeket az igényeit, téged meg hagyjon békén.

Máshová is el lehet járni edzeni.

2014. febr. 11. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!