Miért vagyok ilyen ijedős? Mit lehet tenni ellen?
Figyelt kérdés
elegem van belőle,hogy minden kis hirtelen zajtól megijedek.kívülállóknak vicces,hogy egy 2 méteres ember mindentől összesz.rja magát :D de engem már idegesít.valaki valami tipp?tanács?egyéb?2014. febr. 8. 00:04
1/3 anonim válasza:
Hát, ha hirtelen hangos zajtól megijedsz az egyáltalán nem probléma, hanem valamiféle velünk született reflexszerű folyamat.
2/3 anonim válasza:
Jóanyám is ilyen, valószínű Nálad is ugyanez lehet a gond, nagyon kizökken a környezeti ártalmakból, és bármilyen kis ingerre összerezzen. Mondta már, hogy egy kolompot kellene a nyakamba akasztani, mert megijed tőlem mindig.
3/3 anonim válasza:
Talán a mindennapjaidban,túl nyugodt csendes környezetben vagy,..vagy nagyon elvagy foglalva magaddal így amikor kizökkentenek megijedsz,.. vagy kivan készülve az idegrendszered valamiért.Szerintem próbálj meg emberekkel beszélgetni többet,jobban figyelni a külvilágra,hogy kevesebb meglepetés érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!