Én úgy félek a cigányoktól hogy rosszul vagyok ha a közelembe jönnek felmegy a vérnyomásom ideges leszek főleg a kigyúrt keménykedő féléktől. Mit tegyek hogy ne féljek tőlük?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 20:56
11/15 anonim válasza:
Én is félek tőlük. Amelyik normálisan néz ki attól nem, de belőlük kevés van.
12/15 anonim válasza:
"Menj el dolgozni egy gyárba ahol ők is dolgoznak," bocs,de ez képtelenség ...
13/15 Garner válasza:
Itt ahol én dolgozok,itt nagyon sok cigány dolgozik. Igaz nem nagy beosztásban szinte mind takarító, meg biztonsági őr, meg karbantartó de sokan vannak. Egy cigányról tudok aki középvezető, és főiskolát végzett! Szóval ez nagy hülyeség hogy nem dolgoznak. Vagyis vidéken lehet de itt Pesten én nem ezt tapasztalom.
14/15 anonim válasza:
Vidéken is van amelyikük dolgozik. Nem mindegyik lop,csal, hazudik, félelmet kelt stb. Persze nem örülnék ha a szomszédaim lennének. Egyébként a cigánykodó magyarok sokkal veszélyesebbek, inkább tőlük tarts.
15/15 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni ha gyenge jellem vagy gyáva mert ilyen nevelést kaptál félni fogsz életed végéig. Megérdemled ha ilyen sz@r ember vagy ha lesz családod mit fogsz csinálni? Hogy véded meg őket? Kis cigány gyereket akarsz megverni? Szánalmas vagy! Egy hozzád hasonló korú cigótól meg felmegy a vérnyomásod, szédülsz...:DDDD Buta vagy! Apád helyébe lekevernék neked egy olyan sallert, hogy azt se tudnád merre vagy arccal! Menj el boxolni,embereld meg magad és legyél nyitott a világra mert beviszlek a nyóckerbe és otthagylak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!