Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiú vagyok és lassan 16...

Fiú vagyok és lassan 16 leszek, még nem csókolóztam, nem piálok, nem cigizek, nem dr**ozok, a s**x még szóba se jött. Szerintetek még várhat magára? És mi a véleményetek arról, hogy ha egy fiúnak sok lány barátja van? Hová sietnek a mai tinik?

Figyelt kérdés
A sulimban olyan lányt jelenleg nem találtam kivel kapcsolatba jöhetnénk és összejöhetne az első csók is, mivel a sulimban már a 13-14-15 éves lányok nagyon r**ancosak, q*rvák. 13 évesen már 3-4 pasival voltak akik náluk akár 7 évvel is idősebbek és ri**ncként is viselkednek, piálnak meg már cigiznek is... ez a viselkedés nekem nem igazán jön be és el is ítélem az ilyeneket. A korombeli srácok pedig annyira bénák meg bátortalanok, hogy lány barátuk szinte nincs is meg meg se mernek szólítani egy lányt így barátnőjük nincs is... Én más vagyok, elég sok lány barátom van, kikkel kapcsolat nem is jöhet össze de barátnak megfelelők, szeretnek ők is mint barát.. Oda megyek mindig a nekem megtetszett lányhoz is.. Barátnőm, már volt de a kapcsolatnak hamar vége lett, mivel megtudtam róla egysmást.. A piálni, dr**ozni, cigizni nem is tervezek.

2014. febr. 2. 23:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
am miért ilyenek a lányok? ettől nem lesznek menők szerintem 14/ l
2014. febr. 3. 20:31
 12/15 anonim válasza:
még mindig mindenki általánosít..van egy csomó jó nagy r*b*nc meg k**va de attól még nem az összes lány az!...és azért a fiúkat is érdemes szóba hozni..pávák meg chillswagyolo minden szarokat...és igen tisztelet a kivételnek aki nem követi a példát!
2014. febr. 3. 20:47
 13/15 A kérdező kommentje:

azért kellett kicsillagozni, mert a szar gyakori nem engedte másképp beküldeni

köszönöm az ÉRTELMES válaszokat

egyébként ezt a kérdést hülyeségből tettem ki, hogy hogy reagálnak erre mások, de nem csalódtam, ilyen lett a világ...

2014. febr. 5. 14:26
 14/15 anonim válasza:

Most akkor ez egy kamu kérdés volt?

Ha nem akkor a 10#-es válaszoló a te embered!

2014. febr. 7. 06:55
 15/15 anonim válasza:
Szerintem várhatsz még, abszolút semmi baj nincs ezzel, sőt! Jobb is, hogy valaki nem kezd el akár 15 évesen mindennel, ami él és mozog szexuális kapcsolatot létesíteni:D Nyugodtan várhatsz még a szexszel, ameddig csak jólesik. A drogot, cigit és alkoholt pedig nem is javaslom, szerintem kipróbálni sem érdemes. A kérdésedet olvasva pedig örülök, hogy vannak még normális gondolkodású tinik:)
2014. febr. 11. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!