Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire vagyok normális,...

Mennyire vagyok normális, vagy mi?

Figyelt kérdés

Minden zaj idegesít, pl óra ketyegés, stb..

Aki kikezdett anyámmal csávesz félholtra vertem, mert nekem jött, mikor megkértem, hogy takarodjon a házból.

Utálom az állatokat, mert ők sem bírnak engem..

Nem vagyok rossz tanuló, csak a tesi kettes a többi 4-5.

10.-es vagyok 17 éves.

Meglepő módon vannak barátaim, velük normális vagyok, s van barátnőm, akivel szintén..

Kb csak a falusi emberekkel nem jövök ki, mert pofáznak..

Tanáraimat kihasználom, bár tesi tanár kivétel..

Egyszer a barátnőmet össze akarták verni a lányok, de akkora pofont adtam az egyiknek, hogy vérzett az orra...

Engem, amíg nem ütnek meg nem ütök meg senkit, csak ha a barátaimról van szó.

Csak azért kérdem, mert sokszor hallom, hogy az "idegbeteg csávó"..

Kérdem én, miért vagyok az? Mivel szerintem teljesen normális dolog, hogy megvédem a barátnőm, családom, s a barátaimat....

2014. jan. 28. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Eléggé nyomorék lehetsz így a leírás alapján:)
2014. jan. 28. 19:17
 2/7 A kérdező kommentje:

Azért az embert nem vertem félholtra, csak pár taslit adtam neki..

De mért lennék nyomorék? Nem azt kérdeztem, hogy nyomorék vagy, vagy sem.... Hanem azt, hogy én mennyire vagyok normális :D

2014. jan. 28. 19:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Semennyire!
2014. jan. 28. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem minél elöbb kezeltesd magad, mert igencsak komoly bakok vannak veled, egyáltalán nem vagy normális!
2014. jan. 28. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
bakok = bajok
2014. jan. 28. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:

Vannak hülyébbek is...

Kicsit labilis idegzetű vagy, ez tény.

A probléma megoldásra pedig rossz mintát tanultál, úgy hiszed, az agresszió a legjobb, leghatásosabb megoldás.

Ha majd rájössz, (remélhetőleg, bár sajnos a legtöbb ilyen ember megreked mentálisan ezen a szinten) hogy ez távolról sem a legjobb megoldás, próbálkozhatsz agykontrollal, meditációs gyakorlatokkal, alapszintű pszichológiai tanulmányokkal.

Meg ha több időt töltesz különféle emberek társaságában, abból is tanulhatsz, ha nyitott szemmel jársz.

Ugyanis tipikusan az ilyen emberekből válnak olyanok, akik verik, terrorizálják a családjukat.

Valamennyire normális, hogy kiállsz a szeretteidért, de amit csinálsz, az egyáltalán nem normális!

Egyébként az ilyen típusú emberek a legtöbbször abból se tanulnak, ha emberükre akadnak, és a szart is kiverik belőlük. Sokan hiszik, hogy igen, de nem.

Abból is csak annyit bírnak leszűrni, hogy ha más boldogult az erőszakkal, akkor ők is....

Elég állatias viselkedés, a primitívebb embercsoportokra (cigányok, négerek...) jellemző.

2014. jan. 28. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

a gőgösségedből le kellene adnod, mert nem vezet semmi jóra.

"Aki kikezdett anyámmal csávesz félholtra vertem, mert nekem jött, mikor megkértem, hogy takarodjon a házból." nem mindegy hogyan, milyen hangnemben kérek meg valakit valamire. az erő, a verekedés sosem megoldás. nem akarok jönni közhelyekkel, de általában a primitív emberek oldanak meg mindent verekedéssel/pofonnal, mert ésszel nem megy nekik. tanulj tiszteletet édesanyád felé, mert gondolom nagyon jó esett neki, hogy így viselkedsz azzal aki hozzá egy kicsit is kedves.

"Utálom az állatokat, mert ők sem bírnak engem."- az állatok megérzik az agresszív embereket. ha nyugodt és kiegyensúlyozott lennél magaddal szemben, akkor nem lenne egyik állatnak sem gondja veled.

"Meglepő módon vannak barátaim, velük normális vagyok, s van barátnőm, akivel szintén." valóban meglepő, csak kíváncsi lennék, hogy ha valamelyik (értem ezt a barátokon és a barátnődön) ellentmond majd neked egyszer, akkor ők is kiérdemelnek majd egy két "taslit". őket is tiszteld és becsüld ha már szóba állnak veled.

"Kb csak a falusi emberekkel nem jövök ki, mert pofáznak." ezt a mondatot nem tudom hova tenni. mit jelent a te szójárásod szerint, hogy "pofáznak" ?

"Tanáraimat kihasználom, bár tesi tanár kivétel.."- erre is csak az tudom írni, hogy tiszteletet kell megtanulnod mások felé, bár nem értem, hogy hogy lehet a tanárok kihasználni.

"Egyszer a barátnőmet össze akarták verni a lányok, de akkora pofont adtam az egyiknek, hogy vérzett az orra..."

az szép és jó, hogy megvéded a barátnődet, de még mindig azt mondom, hogy észérvekkel mindent meg lehet oldani. csak a legvégső esetben csattanhat el egy pofon, vagy akármi.

"Engem, amíg nem ütnek meg nem ütök meg senkit, csak ha a barátaimról van szó."-de az első ütést kiprovokálód, vagy mi? persze, védd meg magad, de még mindig nem értem, hogy ez a verekedős dolog miért olyan életbevágóan fontos. megtudja az ember védeni magát máshogy is.

"Csak azért kérdem, mert sokszor hallom, hogy az "idegbeteg csávó"...-tudod, a fentiek alapján valamennyire érthető a dolog. nem kell egyből mindenre ugrani, mint egy vérszomjas farkas, hogy " nekem te ne anyázzá "-mert alpári, primitív és visszataszító.

persze, számtalan ok lehet arra, hogy az embernek eldurranjon az agya, de nem kell mindenre egyből öklöt rázni. védd meg azt akit szeretsz, nagyon helyes, de ne úgy, hogy akik sértegetni merészeli őket azokat végig vered egytől egyig. néha egy felemelt hang, egy jól irányzott szó többet ér.

ezzel csak azt éred el, hogy agresszívnak, primitívnek könyvelnek el azok, akik csak ezt látják belőled, meg jelen esetben ahogy írtad és ahogy írták előttem: idegbetegnek, meg nyomoréknak, nem hiszem, hogy ez bárkinek pozitív lenne. hagyj alább a gőgösségeddel, tanulj meg érvelni/vitázni és tanulj meg nyugodt lenni ilyen helyzetekben, mert ez nem fog semmi jóra vezetni. így a végén azok fognak eltávolodni mellőled akiket most védesz, mert lehet, hogy kis idő elteltével ők is csak az agresszív ember fogják bennem meglátni és félni fognak tőled. nem hiszem, hogy ez kellene neked.

szóval nyugodj le, ne légy felfuvalkodott.

"Többet ésszel, mint erővel"-szakállas, de igaz mondás.

2014. jan. 28. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!