Normális-e az ha valaki ennyire nagyon háttérbe helyezi önmagát és egy istent emel önmaga fölé?
Figyelt kérdés
Néztem Szepes Mária egyik utolsó interjúját és furcsának találom azt amit mond. Nektek mi a véleményetek?
http://www.youtube.com/watch?v=oq3oY3-wrso
2014. jan. 25. 20:10
1/4 anonim válasza:
Teljesen normális. A néni ért valamit amit csak kevesen. Bár én annyit értenék a világból mint ő értett.
2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom de Freud erre az állapotra mondta volna azt hogy neurózis. Persze Freud is csak ember volt, de nemtudom. Jó lenne egy pszichológus véleményét is kikérni hogy ő mit gondol erről, igazából nekem tetszenek az ilyen dolgok de néha a túlzott vallásosságra ferde szemmel nézek.
2014. jan. 25. 20:49
3/4 anonim válasza:
Freud erre azért mondaná, hogy neurózis, mert talán ateista. A vallások lényege Isten feltétlen szolgálata és a neki való teljes alávetése önmagunknak. Szepes Mária ezt egyszerűen csak megvalósította. Nagyon szomorú, hogy ez manapság ennyire bizarr és furcsa, hogy neurózisnak tartják. Szepes Mária vallásos. És nem TÚLZOTTAN. Csak elfogadja az alapelveket és megvalósítja őket. Nem bigott. NNa AZ a túlzott. Nem ez. Ez csak filozófia. Egészséges vallásos filozófia. ha mindenki így gondolkodna, és azonos mértékben gondolkodna így, béke honolna a földön.
4/4 A kérdező kommentje:
Én azért örülök neki hogy nem mindenki egyforma.
2014. febr. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!