Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vagytok ilyenek lányok?

Miért vagytok ilyenek lányok?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy lányok most olyan 17-21 éves közti lányokra gondolok de aztán lehet hogy korúak is ilyenek nem tudom csak én a 17-21 év köztiekkel tapasztaltam ezt hogy nem az olyan fiúk kellenek nekik akik megbecsülnék őket és szeretnék és nem csalnák meg őket hanem, inkább a "menő gyerekek" kellenek nekik akik nem tisztelik őket, megcsalják és úgy bánnak velük ahogy nem érdemlik meg, kihasználják, és mégis a lányok az ilyenekhez ragaszkodnak... ezzel most nem azt mondom hogy minden lány ilyen, mert nem de tapasztaltam ezt sokszor és nem tudom megérteni a miértjét, miért jó nekik ha lekezeli őket a srác vagy megcsalja?

és a durva hogy nem csak a ri*ancok hanem a normális kedves aranyos lányok is reménykedtek hogy megváltozik a pasi... pedig nem...

2014. jan. 25. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre nincs válasz úgy mint arra se, hogy a mai pasik miért a r*bancokra buknak? Miközben más lányok tudnak főzni, sütni, értelmesek, stb.
2014. jan. 25. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
xD Az az igazság, hogy a tényleg normális lányok tényleg normális fiúkkal jönnek össze. Nem egy olyan kapcsolatról tudok ahol már régóta együtt vannak a felek, és nem mÓnika show-n edzik magukat az ilyen emberek az életre. Az, hogy te a világból mit veszel észre azon múlik, hogy mire kondícionáltad a saját tudatodat. Arra van ráállva az agyad, hogy a lökött semmire kellő párkapcsolatokat vedd észre, holott biztos van ott normális is. Csak figyelj.
2014. jan. 25. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
És te miért csak az ilyen lányokat veszed észre? Most komolyan. Sok lány kifejezetten utálja, ha egy fiú lenézi őt. De én már láttam olyan példát, hogy egy fiú épp ilyen okból siránkozott egy olyan lány után, mint akit leírtál, eközben egy rendes értelmes lány meg a fiú után... Nézz körül, és lehet hogy rájössz, hogy nem igaz az, hogy csak a lenéző bunkókat szeretik.
2014. jan. 25. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!