Sok autósnak miért mániája az úton megállni?
Figyelt kérdés
mikor van egy bolt, 20 méterre tőle egy parkoló és nem képesek beállni a parkolóba, hanem a bolt előtt állnak meg az út közepén, ami miatt kerülgetni kell az ott parkoló autókat, sokszor várni míg elmegy a szembejövő kocsi, mert forgalmas út. Ha meg belemegyek a parkoló autóba akkor én vagyok a hibás a KRESZ szerint.2014. jan. 24. 12:40
1/3 anonim válasza:
Szerintem ezek azok a típusú emberek, akiket nem érdekelnek sem a szabályok, sem az embertársaik. Gondolom, ők azok, akik a kutyagumit nem szedik össze, a szemetet kidobják menet közbe a kocsi ablakán, a gyors-étkezdébe nem viszik vissza a tálcát....
Vagy még arra gondolok, hogy ezek az emberek sikertelennek érzik az életüket, és ilyen módon próbálnak "valakik" lenni.
2/3 anonim válasza:
Ez kb ugyanolyan, ha a 20 millás kocsijával leparkol az étterem elé, rá a villamossínre. Lasz@rja, hogy akadályozza annak a forgalmát, és több 100 embernek késést és mérgelődést okoz.
3/3 anonim válasza:
Vidéki városban lakom, van parkolásra alkalmas hely az út egyik oldalán, a másikon fut a bicikliút. Ha bunkóéknak a bicikliút felőli oldalon van dolguk, simán ráparkolnak, annyit nem tennének meg, hogy átvonszolják magukat az úton. Civilizált országban ezeket rommá büntetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!