Hogyan állapítod meg, hogy valaki tényleg bír-e, vagy csak kihasznál?
Pár hónapja ismerem a csajt, inkább csoporttársi, mint baráti viszonyról van szó, de az az érdekes a dologban, hogy szinte mindig csak én adtam neki jegyzeteket, én vártam rá 10-20 percet, mert késett, én adtam neki a kajámból, sőt ennél nagyobb szívességeket is megtettem. Nagyon szeretek segíteni másoknak, néha észre sem veszem, hogy milyen jófej vagyok, mások szólnak, hogy úristen, de rendes vagy. Szóval természetesnek érzek dolgokat, amik egyébként nem azok. A nagylelkűségem ellenére még sosem tapasztaltam, hogy kihasználtak volna, mert ki tudok ám állni magamért, és többnyire észre veszem, ha vki hátsó szándékkal közelít felém. Most viszont... úgy érzem, alárendelt vagyok ebben a kapcsolatban, aki csak akkor jó, ha baj van, ha épp aludni kell valahol, ha épp fel kell írni valamelyik órán.
Mit gondoltok? Túlreagálom?
Egyszerű a dolog, valószínűleg megkedvelted és örülnél ha a lány cserébe ugyan így visszanyúlna hozzád, hogy tovább léphess.
Mert ugye a nagylelkűség az önzetlenségen alapul.
Persze egy szintén normális ember próbálja minnél előbb visszonozni a segítséget amit adtál neki.
De van aki inkább csak él vele és megszokja és számára ez lesz a normális...
ja szóval az első mondat a lényeg, szerintem ott van a megoldás kulcsa, de mint ismeretlen külső szemlélő csak saját tapasztalatból tudok kiindulni, ezért írtam azt.
Ja a kérdésre a válasz: Él a lehetőséggel amit te nyújtottál neki és ha megszakítod a szokásaidat te leszel a köcsög, hiába tudjuk, hogy igazából ő az.
szerintem csak ilyen biztosíték vagy számára.
gondolom én...
de hát ugye bármi lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!