Ti nem tudjátok, hogy az araboknál, hogy megy ez?
Attol hogy valaki muszlim ferfi felesege, nem biztos, hogy alärendelt szerepbe kerül.
En sem vagyok ott. Muszlim a ferjem.Sokkal többre becsül, mint anno egy magyar pasim.Soha egy rossz szava nincs räm.
Pedig mär jo pär eve együtt vagyunk.A kapcsulatunkban inkäbb en iränyitok.
"igen de Mo.-on legalább van joga a nőknek lelépni ott nincs "
és ugye az is a férfi hibája ha a nő nem tud jól választani.
de egyébként ez sem igaz, pl teheránban 1 házasságra 60 válás jut. nem hiszem akkor hogy olyan nehéz lenne.
"egyik ismerősömet meg akarta venni egy török pasi mint egy tárgyat..."
miért szerinted a "kereszténymagyar" rituálé miről szól?
"Ehhez képest nemrég páran megerőszakoltak egy svájci nőt, és több hónap múlva, a folyamatos erős külföldi nyomás hatására a helyi hatóságok kivizsgálták az esetet, és szóbeli megrovásban részesítették az elkövetőket! "
ezt ne mtudom, hol olvastad, de iránban pl halállal büntetik a nemi erőszakot.
"Miért is? Mondd már el nekem, hogy miért kéne élveznem egy alárendelt szerepet, ahol majd a férjecském eldönt mindent."
egy nőnek. és ezt csak egy nő fogja megérteni.
"Elazig23, javíts ki, ha összekeverlek valakivel, de nem te vagy az, aki szintén muszlim és még talán az édesapád is az? Úgy teljesen más a helyzet ha te alapvetően, magadtól már a vallás részese vagy, vagy jön egy pasas, aki kijelenti, hogy mostantól változtasson a nő életstílust, vegye fel a vallását és éljen annak megfelelően. Én személy szerint nem hiszek semmiféle istenségben és nem tartom fair dolognak, hogy bármelyik félnek 100%-ban a másikhoz kelljen alkalmazkodnia, ha ez egyáltalán nem kölcsönös."
ha ismernél muszlim férfit, tudnád, hogy nem így megy.
mondjuk először érdemes lenne elolvasni a koránt, hogy tisztába tedd az alapokat.
"Török es arab kozott hatalmas kulinbseg van, de meg arab es arab kozott is, ha valakin latjak, hogy nincs sok sutnivaloja, akk persze lehet csak arra utaznak, hogy kapjanak valami papirt, de ertelmes lannyal meg nem talalmoztam, aki igy jart volna, csak nagyon egyszeruekkel."
ez igaz. ismertem olyanokat akik összeházasodtak, majd meglepődtek hogy a férjüknek van egy vallása. ezek tipikusan felszínes kapcsolatok, európában is ez megy. lefekszünk, később megtudjuk a nevét, aztán rájövünk, hoyg nem is illünk egymáshoz.
" Nem lepontozni kene az elozot, hanem megcafolni!"
már rég nem érdekelnek a pontok és az érzelememberek.
nem is kell haragudni rájuk, nem tehetnek róla, az egyszerű ember tényleg elhisz mindent, ami a tvből ömlik, meg amiről pletykálnak. az iszlamofóbia/antiszemitizmus egy érzelemalapú jelenség, elterjedt, primitív, tehát eladható. senki se nézné a híreket, ha az menne benne, hogy az islamic relief segít flippínókon, vagy afrikai eldugott városokban.
"Nem lepontozni kene az elozot, hanem megcafolni!"
Alapvetően egyet értek vele de olyan buta érveket mondott ő is hogy szóra sem méltó.
Már bocs.
Pl minek megy bele ilyen erőszakolós perverz témákba, az iszlámnak nem sok köze van ahhoz, lealacsonyodott egy szintre.
De okos és objektív témákat szívesen kommentálok, de szubjektív és veszekedést folytató kommenteket kerülök akkor is ha egyet értek velük. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!