Ti nem tudjátok, hogy az araboknál, hogy megy ez?
Nem minden török es arab pasi egyforma!!!!!!!
Viszont nagyon meg kell nezni, hogy melyikkel äll szoba az ember länya.
A volt ferjem arab, nah olyat senkinek nem kivänok.Viszont a mostani török. Eg es föld a különbseg.
Nem vagyok elnyomva, nem vagyok megverve, stb...
Söt fözö es szülögepnek sem nez.
Voltunk T.orszägban is, es ott is ugyanigy viselkedett velem.De sajnos ritka az ilyen köztük.
Jah es inkäbb ö takarit!!! :D
Amiket leirtatok, sajnos nem csak keleti ferfiakra vonatkozik. Nagyon sok magyar velekedik igy a "kedveseröl"
ezkenek a többsége szerintem nem vallásos. van köztük nagyon rendes ember is, de a többségük csak csajozni jár eurtópába meg pénzt szedni. szerintem.
az igazi, rendes muszlim férfiak azok főnyeremények egy nőnek, de a nők többsége úgyse értékel semmit, szóval mindegy. meg mondjuk te úgyis nő vagy úgyhogy csak idő kérdése amíg hülyeséget enm cisnálsz, és ha agyonvernek akkor is a jóképű kell.
"Fogalmazzunk úgy, hogy náluk a nő egy tárgy, aki teljesen alá van rendelve a férfiaknak."
ez nem feltétlenül igaz, de a többség tényleg bunkó. az más kérdés, hogy európában is inkább a bunkó férfiak érvényesülnek.
"Voltunk T.orszägban is, es ott is ugyanigy viselkedett velem.De sajnos ritka az ilyen köztük."
szerintem európában sincs sokkal több értelmes ember. nők közt se.
"Nagyon sok magyar velekedik igy a "kedveseröl""
hozzátartozi kaz igazsághoz, hogy valójábn a nők többsége nem is ér többet egy kecskénél vagy tehénnél itthon sem. a legtöbb ember ostoba, kcisinyes, önző állat, és amennyire nem foglalkozik a férfi a nővel, ugyanúgy igaz fordítva, se egymással, se önmagukkal és a ygerekükkel nem foglalkoznak, mert ha úgy lenne, nem lenne ennyi depresziós, öngyilkos, szeméályiségzavaros, balhézós gyerek, meg pillangóéletű házasságok, felszínes szexkapcsolatok.
igen de Mo.-on legalább van joga a nőknek lelépni ott nincs
egyik ismerősömet meg akarta venni egy török pasi mint egy tárgyat...
Azért már sokat változik a helyzet!
Régebben volt olyan, hogy 5-6 ember megerőszakolt 1 nőt, és mivel az ezt szóvá merte tenni, halálra kövezték, mert nem tűrte alázattal a szégyenét.
Ehhez képest nemrég páran megerőszakoltak egy svájci nőt, és több hónap múlva, a folyamatos erős külföldi nyomás hatására a helyi hatóságok kivizsgálták az esetet, és szóbeli megrovásban részesítették az elkövetőket!
Úgyhogy hatalmas változások vannak ilyen téren!
(Csak azért nem rakok XD-t, mert nem egy XD-s téma, de azért a szarkazmus gondolom érezhető.)
"az igazi, rendes muszlim férfiak azok főnyeremények egy nőnek"
Miért is? Mondd már el nekem, hogy miért kéne élveznem egy alárendelt szerepet, ahol majd a férjecském eldönt mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!